Miért nem hozza a számítógépem azt a teljesítményt, amit kellene neki?
Figyelt kérdés
Intel Core i5-2400 3.1GHZ, alaplap: MSI h61-m-p21(b3), 8GB RAM DDR3 Kingston Savage, VGA: MSI GTX1050Ti Gaming X, FSP HEXA 500W-os tápegység, procimon egy Cooler Master Hűtő van. A haveromnak ugyan ez a gépe mint nekem, csak az alaplap újabb, és I5-4690 procija van. A probléma az tulajdonképp, hogy míg neki bármilyen játk High-on hozza a fix 60FPS-t nekem nemhogy High-on, de még Medium grafon sem hozza a 30FPS-t, pedig a gépeink teljesítménye nem sokkal különbözik. (játékok: Rainbow6Siege, Escape From Tarkov) Mi lenne a teendő amivel tudnék segíteni ezen a problémán? (ha lehet olyan emberektől szeretnék választ akik értenek hozzá)Személy szerint már csak a procira és az alaplapra tudok gondolni, mert ezeken kívül minden alakrész az utóbbi fél évben került cserére.2018. febr. 25. 15:53
2/8 A kérdező kommentje:
Látom az utolsó 2 mondatban leirtak nem voltak világosak, hogy bullshit kommenteket nem kérek, viszonyt igen, azt kihagytam milyen hdd-m van. WD Blue 1TB és egyébként 2 hete van a gépben :D Szóval szarnak nem szar :D
2018. febr. 25. 17:08
3/8 A kérdező kommentje:
Lehet az a probléma, hogy SataII-es az alaplap? Nem igazán értek ezekhez a dolgokhoz.
2018. febr. 25. 17:35
4/8 anonim válasza:
Pl. helyesen van telepítve, minden alaplaphoz való driver fel van téve? Nincs rajta túl oda nem illő alkalmazás?
5/8 A kérdező kommentje:
Alaplapi driver? Nem láttam MSI-s programot a gépen az AfterBurneren kívül amivel a kártyát húztam. GeForce driver az fent van igen.
2018. febr. 25. 22:30
6/8 A kérdező kommentje:
Egyébként Win10-em van 64-bit, hátha ez is segít valamit.
2018. febr. 25. 22:34
7/8 anonim válasza:
Az a sata 2 nem lassít semmit, ha nem ssdről játszol, viszont a procid gyengébb, de ez a különbség akkor is túl nagy
8/8 A kérdező kommentje:
Leírni úgy tudnám, hogy a játék laggol, beáll teljesen, gépresizni kell. És egyszerűen nem tudok már rájönni hogy mi lehet a baja.. Volt már videókártya, hdd, ram csere.. de egyszerűen semmi. Ugyan olyan gáz az egész..
2018. febr. 25. 23:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!