Melyik éri meg jobban szerintetek? Acer predator helios 300 Ps5
Köszönöm a válaszotokat! :D
Nem gondoltam volna hogy a kérdésemmel ekkora vitát robbantok ki! 😅 Amúgy rendelkezek ps4 készülékkel csak generáció váltás miatt gondoltam. Ugye emellett még van egy lenovo legion 530 készülékem amit eladtam hogy komolyabbra válthassak, de elgondolkoztam rajta hogy egyeltalán megéri e ennyi pénzt kiadni érte.
#10-es vagyok. Ja értem, az más! 😅
Sógoromnak is van PS4, és tervez venni egy PS5-öt, de mellette biztosabb alapon a PS4-et is meg akarja tartani, mindössze csak új merevlemez kell bele, mert a régi már haldoklik, de azon kívül semmi baja!
Összegezve: ha csak játékra kell, akkor előbb nézd meg a már eleve PS5-re kijött újdonságokat, amiből egyelőre még elég kevés van, a többi játék PS4-könyvtáras, és azok alapján gondold át, hogy egyáltalán megéri-e egy komplett generációváltás!
Ha viszont játék mellett esetleg mást is szoktál gyakrabban csinálni, akkor viszont kell a laptop, máshogy nem kivitelezhető a dolog!
xD
Minden második "o"-betűből "i" lett.
Tudid, higy a Navin igin is jó? És a Navinnál dolgizol?
...
Jó neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!