Melyik éri meg jobban szerintetek? Acer predator helios 300 Ps5
Szívem az egyik fél millió a másik meg szinte megse jelent.
Hát például HTML szervert futatni,videót vágni, képet szerkeszteni, programozni, Bitcoint bányászni, Adatbázist létrehozni, prezentációkat készíteni vagy filmeket letölteni a laptop a jobb. De sőt még játékra is.
Viszont vannak PS exkluzív játékok is abból a szempontból meg a PS. Gamer laptopot nem vennék, de ha neked fél millió és 200k között nincs különbség akkor ajánlom mindkettőt.
Szia!
Az attól függ, hogy mire szeretnéd használni a készüléket.
Én a laptopnak nagyobb hasznát venném.
#4:
Neked fizet a navon, hogy folyamatosan írkáld a hülyeségeket?
Már többször is láttam, hogy isteníted azt a sz@rt.
Vagy úgy! Hát mi magasról teszünk rá, hogy ott dolgozol, akkor inkább eleve ne is írj ide, de ne ajánlgasd azt a sz#rt!
GPS-ben piacvezető, abban ajánlgasd, másban viszont csak vergődő próbálkozásai vannak a Navonnak!
Kérdező, laptopot csak akkor, ha mást is akarsz vele csinálni, csak játékra elég a konzol is, főleg mivel olcsóbb is, jobban megéri, ráadásul FHD-nál nagyobb felbontást is támogat, a PS5 konkrétan 8K-t, de a PS4 is 4K-t! Ha van Telekom előfizetésed, akkor szerintem várd ki az alkalmat, amikor legközelebb lesz készleten PS5, és akkor vedd meg részletre, úgy sokkal olcsóbb, 22 × 2650 Ft, teljes árban webshopból viszont 180 ezer körül kezdődik a PS5, de még elég ritka, és nincs is hozzá annyi játék, a letölthető játékok nagy része is PS4-ből van, ami letöltve kompatibilis a PS5-tel! Vagy esetleg 115 ezer körül újonann 1 TB-os PS4 - a legolcsóbb közülük, és abból soha sehol nincs hiány, bármikor meg tudod venni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!