Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Erősítő vagy hangfal, melyik?

Erősítő vagy hangfal, melyik?

Figyelt kérdés

Szóval. Vázolom. Nem értek igazán hozzá de:

szeretnek egy olyan hangeszkozt, hangszórót, VAGY bevált erősítőt, ami igazán jól szól (basszust vissza adja) állítani lehet, és megfelelően terhelni, és hangoskodásra képes.

Árban megfelelőt illetve működőképes, megbízhatót szeretnék vásárolni, hosszabb távon szeretnék jó zenét hallgatni vele.

Szóval lényeg:

Bármi ami basszusos, tiszta, és feldobja az amúgy unalmas hangzásvilágot, amit a jelenlegi tescós speakerek nyújtanak otthon.

Köszönöm szépen ha valaki ki tudta nekem bogozni mit is akarok ezzel elmondani.

2020. dec. 28. 19:33
 1/4 A kérdező kommentje:
Ármegfelelő: 50-40 ezer forintig.
2020. dec. 28. 19:34
 2/4 anonim ***** válasza:
81%

Én is így kezdtem,aztán vettem 40,50,60,80ezrekér Pa végfokokat,meg 50centis hangszórós mélyládákat ,többutas top ládákkal,plusz keverő pult,azt azóta se cserélném le öket...

Itt van erő,van membrán felület,van minden..

Az egész csaladi ház rezeg tőle ha megtekerem,meg asszony leszalad az emeletről...

2020. dec. 28. 19:50
 3/4 anonim ***** válasza:

#2 Átérzem, én is pa-n hallgatok zenét 😂

2kW van a szobában. Nem kell nagyon odatekerni, hogy rmegegjen minden 😂

Kedves kérdező, sajnos nem nagyon tudok segíteni, hififel nem foglakozol csak pa-val 😀

2020. dec. 28. 19:58
 4/4 anonim ***** válasza:

hát, 40-50 ezer körül találsz használtan egy f.sza régi japán tranzisztoros erősítőt, nekem a pioneer-ek váltak be, de biztos más gyártó is csinált ütős erősítőket, jelenleg egy pioneer a70 vintage-em van, ezt bátran merem ajánlani, ha stabil mélytartományt és tiszta hangzást szeretnél, persze ha találsz, sajnos eléggé ritka. Mondjuk a kékkorszakos pioneer erősítőket úgy általában bátran merem ajánlani, azokat még a hányend csöves erősítő mániások is dicsérve hallgatják :)

aztán valami angol hangfalpárral folytasd, például b&w, vagy ha ráfutsz véletlen tdl rtl4, esetleg tdl studio 3, vagy 4, ezeknek van legendásan szép (nem mellesleg díjnyertes) basszusuk.

ne akard elkapkodni a dolgot, ne sajnáld rá a pénzt, különben újra az olcsó tesco-s hangzásnál fogsz kikötni

2020. dec. 30. 01:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!