Melyik tableten lehet a legszebben festeni? (Grafikai célokra)
Tudom, hogy az Apple IPad Pro a legjobb, de őszintén, olyan horror ára van, hogy kikerekednek a szemeim tőle, nem szakadt rám sajnos a bank. :D Nyilván, ha nincs más, muszáj megvennem azt, de...
Tud valaki nem horror áron olyan tabletet, amin hasonlóan szépen lehet festeni, vagy grafikai célokra alkalmazni? Próbáltam utána nézni, de írnak mindenhol mindenfélét, hátha esetleg ti tudtok segíteni.
(Számítógéphez van egy Wacom táblám, szeretem is, de a PC-t és a táblát nem tudom sajnos mindenhová magammal vinni, ezért kellene egy tablet, amin jól funkcionál a festés, grafikai alkotás.)
Márka mellé kérlek, írjatok típust is.
Előre is köszönöm a segítséget. :)
Hát igazából jelenleg semmi. :D Most karácsony, ünnepek után nagyon necces lenne ilyesmit vásároljak, de pénzt könnyen gyűjtök, szóval 250-300-ig el tudok menni egy-két hónap alatt.
Csak attól függetlenül nem mindegy, hogy milyet veszek, mennyiért, mert ha van ugyan olyan jól működő, csak olcsóbban, célszerű inkább azt még venni - nem vagyok annyira oda az Apple cuccokért.
Samsung, Samsung, Samsung. SOKKAL jobb, mint az Apple. Nekem van most egy Samsung ceruzás tabletem(megjegyezem az Apple-nél még a ceruza is pénzbe kerül, az olcsóbbik is 40.000)a barátnőmnek van egy iPad-je, és szívből utálja. Tényleg. Az akksi elképesztően merül, a rajzos rész egy sz@r(olyan durva késés van a ceruza és a kép között néha...)és ez nem valami régi roncs, alig egy éve vették. Apple iPad 2019 azt hiszem. De egyik Apple terméket sem ajánlom. Mert ugye úgy csaj az alma logó5 fizeted ki rajta, nem azt a 0 tudást, amit tud. Amiket ajánlok:
-Samsung Galaxy Tab S7+
-Samsung Galaxy Tab S7
-Samsung Galaxy Tab S6
-Samsung Galaxy Tab S6 Lite(nekem ez van, baromi jó! Egyáltalán nem érezhető, hogy Lite!)
6;
És a ceruza alapjáraton jár hozzá? :O
Szép grafikai képeket lehet vele festeni/rajzolni, van hozzá megfelelő program?
(Samsungban, androidban ilyen téren nagyon nem vagyok otthon. ><)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!