Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Vettem egy tv-ez, hogyan kell...

Vettem egy tv-ez, hogyan kell hasznalni?

Figyelt kérdés

Eletem első teveje. Eddig laptopoztam.

Hasznaltan vettem egy taviranyito volt hozza es kesz. Azt mindja nincs jel. Mi kell hozza, antenna? Set topbox?

2020. dec. 25. 18:56
1 2
 11/17 Szirty ***** válasza:

"Segítő szándék vezérelt?"

Egy probléma megoldásához először meg kell ismerni magát a problémát. Ehhez információ kell ami lehetőleg nem ellentmondásos, érthető és a probléma szempontjából lényeges.

A kérdésem ennek az információnak a megszerzését célozta.

2020. dec. 26. 10:47
 12/17 A kérdező kommentje:
És mi volt ellentmondásos? Az egy dolog, hogy en nem ertettem az ujonan vasarolt tevemhez, de a te ertetlenseget meg ezen is tulmegy
2021. jan. 12. 19:04
 13/17 Szirty ***** válasza:

"És mi volt ellentmondásos?"

Egyértelműen leírtam idézve az ellentmondást:

"Azt mindja nincs jel."

"Amugy sikerult mindent befogni amit szerettem volna"

Először azt írod nincs jel, aztán meg azt hogy sikerült mindent befogni ami nem lehetséges ha nincs jel. Ez szerintem ellentmondás.

2021. jan. 12. 19:39
 14/17 A kérdező kommentje:
Mert aztan megoldódott a probléma, tenyleg ennyire bonyolult ezt felfognid?!
2021. jan. 12. 20:52
 15/17 A kérdező kommentje:
Azt gondolod ha ki orom a kerdest a mai napig aktualis lesz? 😂😂
2021. jan. 12. 20:52
 16/17 Szirty ***** válasza:

Nem gondolom.

Nem derült ki egyértelműen hogy a második bejegyzést (egy órával később) azért írtad mert közben a dolog megoldódott vagy épp változott.

Ennyire nehéz ezt felfogni? :)

2021. jan. 13. 07:17
 17/17 A kérdező kommentje:
Nagyon.😂😂
2021. jan. 13. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!