Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Vettem egy tv-ez, hogyan kell...

Vettem egy tv-ez, hogyan kell hasznalni?

Figyelt kérdés

Eletem első teveje. Eddig laptopoztam.

Hasznaltan vettem egy taviranyito volt hozza es kesz. Azt mindja nincs jel. Mi kell hozza, antenna? Set topbox?

2020. dec. 25. 18:56
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Az attól függ... Ha a tévé kb. 10 évesnél fiatalabb, szóba jöhet az antenna (MinDigTV). Ha nem, akkor kell egy külső vevőegység (set-top-box), ebbe mehet az antenna. Ha nem elég/jó a fenti megoldás, szóba jöhet még műholdas, vagy kábeles tévé. Körül kell nézni, hogy milyen szolgáltató van a környéken.
2020. dec. 25. 19:09
 2/17 anonim ***** válasza:
74%
Bár műholdasnál gondolom bármelyik jó.
2020. dec. 25. 19:10
 3/17 A kérdező kommentje:
Lg 32 LE3300 -as. Ez gagyi? Amugy sikerult mindent befogni amit szerettem volna egy antennaval. Alapvetoen laptopomhoz vettem, kepernyokent fog szolgalni
2020. dec. 25. 19:56
 4/17 Szirty ***** válasza:

"Azt mindja nincs jel."

"Amugy sikerult mindent befogni amit szerettem volna"

Mi a gond?

2020. dec. 25. 20:01
 5/17 A kérdező kommentje:
Amikor kiírtam akkor még volt gond, azóta megoldódott. Segítő szándék vezérelt?
2020. dec. 25. 20:18
 6/17 A kérdező kommentje:
Egyebkent a gond az volt lelkem, hogy azt irta ki, nincs jel es minek utan eeeeeletemben nem volt tv-em nem tudtam mit kell tennem ahoz, hogy nezhessem
2020. dec. 25. 20:22
 7/17 anonim ***** válasza:

2020.

Abból lehet tudni hogy amatőr troll vagy kedves kérdező,hogy leírtad:

"Azt mindja nincs jel. Mi kell hozza, antenna? Set topbox?"

Internetezel,laptopozol,és nem gondolod alapvetőnek hogy a tv adás nézéséhez a tv-n,valamilyen szolgáltatás és eszköz szükséges.

Hhaha...HA!

:)

2020. dec. 25. 20:24
 8/17 anonim ***** válasza:
Kinek mi a gagyi. Elavult, de a célnak megfelel, ha nincsenek minimálisnál nagyobb igényeid. Számíts jó nagy pixelekre (kb. 50 ppi).
2020. dec. 25. 20:32
 9/17 A kérdező kommentje:

Erthetetlen szamomra mi a hihetetlen abban, hohy nem ertek hozza. Tenyleg ennyire unatkozol?

A tobbieknek koszonom a segitseget

2020. dec. 25. 20:41
 10/17 A kérdező kommentje:
Egyebkent tenyleg nem hiszem el, hogy az ember egy anonim oldalon se vallalhatja fel a muszaki analfabetizmusat buntetlenul, meg ebbe is belekotnek😂😂😂
2020. dec. 25. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!