Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Nem mapcsol be a laptopom,még...

Nem mapcsol be a laptopom,még megmenthető?

Figyelt kérdés
Nem kérek lecsesző,sem kioktató kommenteket,bármennyire is rossz érzés,de igen elbasztam,de minden tanácsot,segítséget szívesen meghallgatok.Na szóval van egy Asus Vivobook X541 UAK típusú laptopom,ami alapból akkumulátor érintkezési hibával szenvedett,de mivel játszottam rajta ezért amúgy is állandóan töltőn volt.Múltkor szétszedtem,hogy kopucoljam,gyönyörű is lett benne minden,összeraktam működött.Azonban ez a csökönyös fejemnek nem volt elég és megszerettem volna csinálni az akkumulátor részt is.Mikor próbáltam az akkumulátort,hogy sikerült e kihúztam a töltőt,nagy hiba volt.Ugyanis a gép utána már semmire se reagált és ezután mégnagyobb baromságot csináltam,volt mérővel megpróbáltam megnézni,hogy a töltő csatalkozó továbbítja e a kapott 21 voltot a lapnak,a negatív mérő (szerintem) le volt földelve.Sikerült lemérnem és tényleg ott volt a probléma,de mikor befejeztem volna a mérést szikrázott egyet,én az áramkörökhöz nem értek annyit,lehet nagyobb lett így a probléma,Szerintetek megmenthető?Illetve mi lehet a baja?

2020. dec. 24. 02:17
 1/3 anonim ***** válasza:

"Illetve mi lehet a baja?"

Ez komoly? Saccoljuk meg, melyik alkatrészt kell kicserélni a szikráztatás után? Vidd el egy megbízható szervízbe.

2020. dec. 24. 03:07
 2/3 anonim ***** válasza:
79%
Szedd ki az aksit nyomd pár mp-ig a brkapcsoló gombot aztán rakd áramra és elindul
2020. dec. 24. 07:24
 3/3 A kérdező kommentje:
Rendben,megpróbálom.
2020. dec. 24. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!