Xbox 360 250 Gb slimet vagy Playstation 3 vegyek?
Nah ez most olyan kérdés amire úgy fogsz választ kapni hogy akinek Xbox360-ja van akkor természetesen azt ajánlja, és szintén PS3 tulajok is a PS3 ajánlják!
Az hogy Xbox360 több a játék lehet, bár mostanában inkább mind2 konzolnál van jócskán! PS3 pl több és jobb az exkluzív játékok!
Ha nem akarod flash a gépedet és ingyen akarod használni a nettet akkor PS3
Ha viszont flash vágsz akkor Xbox360
Xboxot vennék a metro 2033 és a kinect miatt miatt ;D
De a PS3 ra ingyen van a multiplayer de nincs hozzá törés.
20:16
honnan veszed hogy több játék van xbox 360-ra mint ps3-ra
ez igaz volt 2007-ig!
20:47
viszont ha "töröd" a Xbox 360-ot akkor bukod a online multit!
amúgy én PS3-mat vettem az exkluzívok miatt:
Metal Gear Solid 4
Little Big Planet 1-2
God of War 3
Motor Storm 2-3
Kill Zone 2-3
Resistance 2
nem csak ezek vannak de én ezek miatt is vettem
és a ps3-ból is van már régóta 250GB verzió 70000 Ft-ért(új)
én nem vagyok híve ezeknek a mozgásérzekeló baromságoknak!
maradok a megszokott joysticknál!
lemerem fogadni hogy akik már alig várják ezt a kinect dolgot 2 hónapig nyomják vele utána beleunnak!
Persze, hogy megéri a + 10.000F hiszen akkor már kapsz egy 320GB-os ps3-at és arra legalább 100 demó játék fér amiért egy fillért sem kell költeni mert teljesen ingyenes.
Ezért vettem én is PS3-at hidd el megéri, mert én úgy veszem a játékokat, hogy letöltöm a demóját(ha megtalálom, mert nem mindegyik játéknak van fent a demója)kipróbálom, ha tetszett utána használtan megveszem egy másfél hét múlva, mert utána a játékok ára elkezd leesni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!