Bluetooth earbuds nem csatlakozik egyik a másikkal. Kiveszem a dobozból, mindkettő elkezdi keresni a másikat de nem csatlakoznak össze. Valahogy ezt meg lehet oldani, vagy dobhatom ki?
Figyelt kérdés
Tegnap rendeltem neten, viszont a használati utasítás elmaradt tőle valahogy(innen is köszönöm az emag ügyfeleinek). Márkát vagy típust nem találok a töltődobozon. Gomb nincs rajta, ilyen szenzoros az egész. Valaki ha tudna segíteni azt nagyon megköszönném2020. dec. 16. 21:27
11/12 anonim válasza:
Az 5. leírása jó lehet ehhez is, az enyémet is így kell egymással párosítani, ha nem megy automatikusan.
6. Az nem biztos, hogy a jobbhoz kell, az enyémnél például éppen a balhoz. Típusfüggő.
12/12 anonim válasza:
10. Elég baj, hogy nem adnak hozzá. Nem olyan bonyolult cuccok ezek, de nekem is szükségem volt rá. Legalább egy angolt adtak, pedig egy noname vacak amúgy. Igaz olyan apró betűs, hogy inkább letöltöttem egyet a netről. Keress a típusszám alapján. Név szerint én sem találtam hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!