Bluetooth earbuds nem csatlakozik egyik a másikkal. Kiveszem a dobozból, mindkettő elkezdi keresni a másikat de nem csatlakoznak össze. Valahogy ezt meg lehet oldani, vagy dobhatom ki?
#2-Működni működik rendesen, egyébként nagyon meg vagyok vele elégedve, csak ezt nem tudom hogy kellene megoldani.
#1- [link] Magyar emagon valamiért már nem találom a terméket, de megtaláltam a román oldalon. Egyedül az a Casti szó nem stimmel de gondolom az a fülhallgatót jelentheti.
Aha hát nem tudom . Biztos hogy nincs rajta gomb ? érintőgomb akár ?
Az én xiaomimnál az a megoldás,hogy egyszerre nyomvatartod mind a két fülesen a gombot ,fehéren villognak,majd ha megtalálták egymást azt 1 db piros villanás jelzi .
Nem kell mindkettőnek a telefonhoz csatlakoznia. Egymáshoz kapcsolódnak és az egyik a telefonhoz.
Resetelni kellene őket és utána elvileg ugyanúgy működnek, mint eredetileg. Ha kaptál hozzá leírást, abban benne lehet, hogyan kell. Vagy keress hozzá a neten, esetleg Youtube videó is lehet róla.
A haszálat során is be kellene tartani azt a sorrendet, amit szintén leírnak a kezelési utasításban. Úgy értem, nem mindegy melyik oldalhoz csatlakozol közvetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!