Az Xbox game pass ingyenes kód meghosszabbítja magát?

Figyelt kérdés
Sziasztok nah szóval ma le akartam xbox one-on mondani a live-ot se azt vettem èszre hogy game pass-om is van pedig èn nem akartam èrte fizetni de látom hogy havonta vonja a 3000ft-ot nos ez hogy törtènhetett? Hiszen mèg májusban volt egy ingyenes kódóm amit az xbox one megvásárlásèrt kaptam viszont felhasznált ès nem volt semmi júliusig hiszen akkor egyszer csak elkezdett 3000ft-ot vonogatni ès ezt nem értem hogy hogyan mikor èn (iratkoztak) fel game passt szerintem egyik haverom iratkozhatott fel hiszen ővè a profil nekem csak így oda adta hogy hadd játszmák rajta szerintetek is ő lehet a bűnős?

2020. dec. 14. 23:00
 1/6 A kérdező kommentje:

Ku*va autó correct

Sziasztok nah szóval ma le akartam mondani a live-ot ès azt vettem észre hogy van game passam, ez hogy van hiszen èn nem akartam èrte fizetni,volt egy kódóm amit az xbox one megvásárlásèrt kaptam viszont májusban használtam fel, most vissza nèztem ès júniusban kezdte el vonogatni a 3000ft-ot pedig èn nem iratkoztak fel erre de akkor hogy törtènhetett? Szerintem a haverom lehetett hiszen ő is használja a profilt szerintetek is ő lehetett?

2020. dec. 14. 23:05
 2/6 A kérdező kommentje:
Júliusban
2020. dec. 14. 23:05
 3/6 A kérdező kommentje:
Kezdte el vonni a pènzt
2020. dec. 14. 23:06
 4/6 anonim ***** válasza:
Alapban mikor beaktiválod, akkor automatikus megújításra van állítva minden előfizetés a profilodban. Vagyis inkább te voltál figyelmetlen, és ha valamikor megadtál bankkártyaadatokat, akkor volt miről levonnia a microsoftnak.
2020. dec. 15. 04:41
 5/6 A kérdező kommentje:
Na de várj ès akkor júniusban mièrt nem vonta le? Hiszen májusban aktiváltam a kódót ès a pènz levonás júliusban kezdődött
2020. dec. 15. 08:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha elő fizetsz valamire Xbox-on, automatán vonja a pénzt.
2020. dec. 22. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!