Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szerettek éjszaka bekapcsolt...

Szerettek éjszaka bekapcsolt Tv-nél aludni?

Figyelt kérdés

Mostanában sokat alszom úgy, valamiért nyugodtabb vagyok ha a Tv megy közben.

Van ennek valamilyen káros hatasa szerintetek?

2020. dec. 8. 00:22
 1/10 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem nem. Bár azt mondják, hogy alváskor a hallottakat jobban megjegyezzük, szóval lehet nagyon dolgoztatja az agyat és túl éberen alszol tőle.

De biztos lesz tőlem okosabb, csak következtettem abból amit én tudok.

2020. dec. 8. 00:32
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Én nem szeretek, nekem csend és sötét kell ahhoz, hogy nyugodtan tudjak aludni.

Elvileg nem egészséges, ha az agynak pihenés közben is mindenféle információt kell befogadnia, de ezt csak hallottam szakembertől, én magam nem értek hozzá.

2020. dec. 8. 00:35
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Sokkal hamarabb tönkre fog mennia tv ha egész éjjel járatod - tapasztalat :D

Régebben elalvás előtt már fekve néztem sorozatokat, aztán úgy maradt a tv. Aztán beállítottam az elalvás időzítőt, éjszaka már nem ment, pár éve meg teljesen leszoktam az elalvás előtti tv-zésről.

2020. dec. 8. 00:47
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Na igen, a 3. válaszban is van igazság. A tévének is árt, ha éjjel-nappal megy, és a villanyszámlának se fogsz örülni. A környezetnek se jó hosszú távon, energiaparazlás.
2020. dec. 8. 00:50
 5/10 anonim ***** válasza:
60%
Nem tudok írni így éjjel 1-kor :D
2020. dec. 8. 00:50
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt nem tudsz pihentetően aludni, a minőségi alvásról lemondhatsz, másrészt a tévé és egyéb kütyük által kibocsátott kék fény gátolja a melatonin termelődését ami alvás közben elengedhetetlen.
2020. dec. 8. 00:59
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Elaludni szeretek valami hatterzajra, de nalunk nem a tv megy, hanem parom szokott mobilon nezni mellettem valami streamet altalaban, es arra alszom el. Egesz ejjel nem megy semmi, mert o lekapcsolja, ha mar aludni akar.
2020. dec. 8. 04:23
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Sok tévén van olyan opció, hogy kikapcsolja a képet, és csak a hang megy, ha ragaszkodsz a tévéhez, de hallgathatsz pl. online rádiókat is, van vagy millióféle, pl. itt: [link] Van app is.
2020. dec. 8. 09:55
 9/10 anonim ***** válasza:
Kapcsold be az elalvás időzítőt, én is úgy szoktam!
2020. dec. 8. 10:49
 10/10 anonim ***** válasza:

"Kapcsold be az elalvás időzítőt, én is úgy szoktam!"

Én is.

2020. dec. 8. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!