Ps5 vagy gèp? Melyiket èrdemesebb?
Figyelt kérdés
Ezt azoktól kèrdeznèm leginkább akiknek van mondjuk egy jó gèpe meg egy ps4-e. Vagy ps5, de azt nem hinnèm, hogy van valakinek.
Ezt azèrt nehèz eldönteni, mert mindkettőre van olyan játèk ami tetszik.
Meg nem tudom melyiken jobb játszani.
Gèpet meg amúgy is kell vennem.
Ezért lenne fontos, hogy leginkább olyan válaszoljon akinek mindkettő van.
Játèkok amivel játszanék:Deathloop,AC,Watch Dogs legion, Cyberpunk,Horizont Forbidden West,FIFA, Mortal Kombat,Far Cry,Little Nightmares, God of war,Call of Duty, Forma 1 stb.
Itt aminek több része van azzal is. Pl.Little Nightmares 1-2.
Meg nem tudom, hogy pl egy Call of Dutty-t mennyire jó konzolon játszani.
2020. dec. 6. 11:21
1/1 anonim válasza:
Én mindkettőt tolom. PS4-en story vagy offline játékokkal játszok leginkább, online játékot pedig PC-n. Online játékok nehezek a konzolon főleg, hogy sokan egér+bill kombóval nyomják. Story játékok nekem élvezhetőbbek kontrollerrel de ehhez nem muszály konzol, elég egy kontroller és mehet gépre. Konzolon nem kell hardverekre figyelni,hogy vinni fogja-e az adott játékot mert elfogja futtatni, PC-t pedig fejlesztgetni kell és figyelni kell a részletekre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!