VODAFON/UPC, ez valami vicc?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Ma cseréték a régi UPC boxunkat Vodafonosra.
Direkt felvevőset kértem. Azt is kaptam.
Erre koppanok, és kiderül, hogy nem is engedi rögzíteni minden csatorna, minden műsorát. Vagy én néztem be valamit?
Illetve lehet a box USB portján keresztül pendrivera menteni? Ha igen, hogyan?
Köszönöm a válaszokat, sziasztok!
2020. dec. 4. 14:48
1/5 anonim válasza:
"Erre koppanok, és kiderül, hogy nem is engedi rögzíteni minden csatorna, minden műsorát. "
Üdv a való világban.
2/5 anonim válasza:
Én azon vagyok kiakadva, hogy régi filmeket nem lehet moziban vetíteni, mert újra meg kell vásárolniuk a terjesztési jogot, ahhoz újra forgalomba kell hozni a filmet, stb. Vicc az egész filmes jogrendszer, úgy ahogy van.
3/5 A kérdező kommentje:
1.-nek.
Na ja...de előtte a UPC meg minden csatorna, minden műsorát engedte lementeni a boxra. Most meg...minek a felvevő akkor?
2020. dec. 4. 15:35
4/5 anonim válasza:
"Most meg...minek a felvevő akkor?"
Majd visszasírod még ezt.
5/5 anonim válasza:
Tavaly novemberben gondoltam rá,hogy váltok, de megláttam a boltban, hány UPC routert vittek vissza. Szerencsémre. A Telekom átcserélte optikaira a kábelt, gyors a net, jó a tv. Minél előbb válts Telekomra vagy Digire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!