Karóra vásárlásnál minden esetben el kell vinni óráshoz a fém szíjjból egy-két szemet kivetetni?
Szerintem a fémszíj alapból undorító haszontalan ostobaság. De tet udod, miért akarod azt a szemetet megvenni.
Rengeteg bőrszíjas óra van, ami azonnal illeik a megajándékozott kezére.
Szerintem meg ízlésen ne vitatkozzunk, én pont a bőrszíjat nem szeretem, de ettől még nem erőltetem másra a véleményem...
A mesh szíj általában egyszerűen állítható, a láncból általában kell kiszedni, de pillanatok alatt és ingyen megcsinálják legtöbbször, és egy kis ügyességgel otthon is megoldható.
Én ha van lehetőség inkább fémszíjon veszem, aztán átrakom bőrre, natora, gumira, amilyen hangulatom van éppen. Nyáron pl biztos nem viselnék bőrszíjat.
Amúgy igen általában jóval hosszabb a fémszíj, de ha nem kinyomóstiftes, hanem csavaros akkor otthon is meg tudjátok csinálni nem kell óráshoz vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!