Parabola antenna telepítésre tudtok szakembert? Van egy meglévő, amit át lehetne vinni beltéri egység nélkül és nem tudom azt lehet-e még hazsnálni egyáltalán?
"an egy meglévő, amit át lehetne vinni beltéri egység nélkül és nem tudom azt lehet-e még hazsnálni egyáltalán?"
Mi sem tudjuk.
Pedig kerestük a róla készült fotót, típust, bármit, de nem lett meg.
Sőt, van szakember is, de őt is hiába kérdeztük, fogalma sincs, hogy mid van, és hogy hova kellene felszerelni.
Ezt antennaszerelő vállalkozások intézik, amit meg kell keresni a környékeden és ott érdeklődni.
A szokásos hirdetési felületeken, neten stb.
Tcom by Amos at 4 W van ráírva és Triax a fejre. A ház ahol van a lakás másik magasabb házak közé van benyomorítva a maga 2 db emeletével, de cserébe így a másik ház falára, ami a 2.emelet után tovább emelkedik szerintem fel lehetne tenni a parabolát valahogy..
Bp, Nagymező utca a helyszín és van a parabolához egy tartó rúd is, amivel jelenleg a terasz korlátjához van rögzítve és maga a parabola elég újnak látszik. Köszönöm, ha ír valaki kivitelező szakit, akit javasolni lehetne.
Déli irányba nagyjából 45 fokban felfelé szabad kilátás kell. Ha nincs, akkor nincs az a szerelő, aki megoldja, legfeljebb a tetőre teheti ki, egy tetőelemmel, acél oszloppal, és valahol lekábelezve.
A szomszéd házra szerelést felejtsd el.
Vagy írd be a kérésedet egy antennás fórumba pl. itt, hátha egy szakember (pénzért) segít, illetve átszereli:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!