Valaki aki nagy videojatek fuggo volt de egy ido utan leszokott rola vagy megutalta??
Figyelt kérdés
30 eves parom hazajon munka utan es hozza se lehet szolni, mintha eltunt volna amiota megvette a playstationt. Gyerekkoraba nem voltak neki ilyenek szoval lehet most eli ki magat, de hiaba beszelek vele fuggo lett2020. nov. 25. 19:10
11/19 A kérdező kommentje:
#6-os van még egy kontroller de velem nem akar jatszani csak a haverjaival lövöldözni... csak az a k*** pubg, konrkétan már kifolyik a szeme
2020. nov. 25. 20:04
12/19 A kérdező kommentje:
ez a "2év ajjaj" mit jelent?
2020. nov. 25. 20:05
13/19 anonim válasza:
Ja, hát igen. Ismerve az intervallumot most már én is azt mondom, hogy ez gáz. Sajnos a fő probléma a hozzáállása. Amíg nem ismeri fel, hogy túlzásba viszi, addig nem fog változtatni sem. Vannak ismerőseid, barátnőd pl., akivel el tudnál tölteni esténként 2-3 órát? Csak hogy te is kevesebbet légy otthon. Egy idő után ő is magányos lesz, és rájön, hogy valahol nagyon elcseszte.
14/19 A kérdező kommentje:
mindkét baratnőm külföldre költözött mar nagyon régen, így nem igazan,
de ez jo ötlet, kirpobalom hogy reagál ha nem foglalkozok vele annyit és más programot csinálok
2020. nov. 25. 20:14
15/19 anonim válasza:
nekem még nem múlt el, 47 vagyok
igaz ezt nem csinálom amit a párod
de film/sorozat nézés, olvasás rovására igen
16/19 anonim válasza:
ja hogy pubg? van még egy gyerek a háznál :D
ezt kinőheti
17/19 anonim válasza:
Csatlakozz hozzá, aztán szépen lassan haladva szokasd le őt pölö: kimozdulásokkal. Először hetente 1 séta a szabad levegőn, eltelik két hónap aztán heti kettő, stb. Bár ez most eléggé sz@r példa 😅. De ilyesmi módon ☺
18/19 anonim válasza:
20 eve jatszom, es nem tervezek leszokni.
Bar en siman felallok a gep elol, akkor is ha ez a meccs elvesztesevel jar ha hozzam szolnak.
19/19 anonim válasza:
Egy időben nagyon sokat játszottam, aztán lett barátnőm, feleségül vettem. Inkább rajzolok játék helyett.
Ha játszok akkor csak multiban baráttal. De csak 1-2 órát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!