BEHRINGER XENYX X1204USB bekötése PC-hez, vagy milyen keverőt vegyek helyette ezekre a célokra?

Figyelt kérdés

Üdv!

Keverőt keresek PC-hez személyes használatra és ezt sikerült eddig kitalálni:

[link]

A cél az lenne, hogy:

-a PC-re szoftverekbe(pl discord, skype, audacity) bemenjen hang a mikrofonról EQ szabályzással és effektekkel

-a PC-re szoftverekbe (pl discord, skype, audacity) ÉS+VAGY (helyzettől függően) a fejhallgatóra menjen a hang a telefonról vagy egyéb külső lejátszóról EQ szabályzással és effektekkel

-a fejhallgatóra menjen a hang PC kimenetből EQ szabályzással és effektekkel

Minimális a hozzáértésem a keverőkhöz, fölöslegesen nagynak tűnik nekem ez a keverő, de másikat nem találtam, ahol a stereo csatornákhoz is van EQ. Az effekt igazából nem is annyira fontos, inkább az lenne a lényeg, hogy hangszíneket tudjam állítgatni.

Illetve fogalmam sincs, hogy az USB része mi módon működik a keverőnek, lehet azzal is meg tudnám oldani az egészet egyszerűbben?

Szóval a kérdés, hogy a céljaim megvalósítására van-e jobb (olcsóbb, egyszerűbb, kisebb) keverő ennél, illetve van-e okosabb megoldás erre?

2020. nov. 22. 15:55
 1/3 anonim ***** válasza:

Jó az elgondolás, az USB-vel oda-vissza mehet a jel, mivel a keverőbe van egy hangkártya építve. Így az alaplapi jack csatlakozókra nem is lesz szükség.

De ha véletlenül mégis az analóg összekötést használnád, ne felejtsd el kikapcsolni az alaplapi kártyán a direkt monitorozást.

2020. nov. 22. 18:45
 2/3 anonim ***** válasza:
Ezen a keverőn van egy USB port, és azt látja a windows gond nélkül. Bár nekem 1622-esem van, de ilyen szempontból ua. a két keverő.
2020. nov. 22. 20:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Bocs az lemaradt, sima USB kábel kell hozzá ("B" a keverő felöli vége, a fotódon látszik is a csatlakozója)
2020. nov. 22. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!