Sony OLED tv vélemények, tapasztalatok ?
Figyelt kérdés
A következő tv-ről szeretnék informálódni : Sony KD55AG8BAEP
Akinek van/volt esetleg tervez ilyet vásárolni meséljen a milyen és miértekről. Minden érdekel. Nagyon köszönöm! Üdv!
2020. nov. 20. 19:42
1/5 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy nagyon van itt valaki akinek ilyen tv-je van, most a samsung, lg a divat.
Itt van egykét vélemény [link]
Van ilyen kérdez,felelek is az árukeresön, kérdez ott is.
2/5 anonim válasza:
Unokabátyámnak volt ugyanilyen tv-je,teljesen megfelelt az elvárásoknak,ár/érték arányban egyik legjobb,csak ajánlani tudom.
3/5 Morzsi007 válasza:
Én csak annyit tudok hozzászólni, hogy az OLED panelt az LG gyártja, ami benne van. A Sony márka talán egy kicsit mindig többe kerül, mint más márka, de biztos nem gyárt selejtet, meg hát ez nem az “elmegy” kategória, nem átlag felhasználóknak is bőven elég, még sok is egy ilyen TV. Szóval, ha van rá keret bőven rá, had szóljon.
4/5 Morzsi007 válasza:
Még annyit, hogy hasonlítva az LG-vel, mert mással nem igen lehet, max szörszálhasogatás lenne egyik másik javára. Képmegjelenítés terén nehéz lenne belekötni bármive is.
5/5 anonim válasza:
CX OLED-el összehasonlítva:
Tehát, mint láthatod egy nagyon kicsivel több pontot kapott a képminőségre úgy általánosságban. Nem olvastam végig a cikket, de tapasztalatom alapján a Sony-nak jobb a mozgásmegjelenítése. A CX sem rossz választás egyébként, mert külsőre kapsz egy szebb dizájnú készüléket szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!