Crogen city kérdése:
Sony rx d7 minihifiröl vélemények,tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2020. máj. 28. 07:23
A kérdező szavazást indított:
tomi
tom2
1/2 anonim válasza:
Két kazettát is bele lehet rakni tehát nagyon fantaszikus izgalmas minihifi, még távirányítója is, van tiszta űrhajó feeling, nagyon modern cucc 100% ajánlom. Azt már mondtam hogy 2 kazettás? Annyira király, vége az egyik kazettának és már mehet is a másik nem kell cserével bajlódni, folyamatosan szól a nóta megállás nékül hallgathatod a kazikat naphosszat szünet nélkül
2/2 anonim válasza:
A dupla kazetta régen arra volt jó, hogy egyikről a másikra átmásolj zenéket. Én anno így csináltam sok válogatást. Ma már persze nem működik egyik kazetta lejátszó része sem, de nincsenek is kazettáim, kidobáltam őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!