LG tv miért nem ad képet?

Figyelt kérdés

Szóval adott egy LG led tv,ami nem ad képet. De egyedül csak a tv adás képe nem látszik rajta. Telefon kivetítés működik, rádugtam a PC-re is, minden más módon ad képet. Külső egységről működik a tv adás (flip). Már kicseréltem másik külső egységre is és akkor sem jó. Egyszerűen nem értem 🤔

A menüt látom, mikor betölt, látom, csak maga az adás nem látszik. Tud-e valaki segíteni ebben?

2020. nov. 20. 12:09
 1/7 Morzsi007 ***** válasza:
Ír ki valami üzenetet vagy üres feket képet ad?
2020. nov. 20. 12:59
 2/7 A kérdező kommentje:
Üres fekete kép. De csak akkor ha a tv adás van bekapcsolva. Menü látszik, ki is írja hogy éppen milyen műsor megy, de se kép se hang. Műsorújság is látszik.
2020. nov. 20. 15:31
 3/7 Morzsi007 ***** válasza:
Hdmi-vel van összekötve a TV az egységgel?
2020. nov. 20. 16:56
 4/7 A kérdező kommentje:
Közben úgy tűnik hogy megvan a gond. Az FTP kábel van valahol megtörve és azért nem jön át a kép. Nincs elég sávszélesség. 🙃🙂 Csak arra elég hogy a menüt lássa.
2020. nov. 20. 16:56
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen, egyébként hdmi, de már abból is próbáltam többet is 🙃🙂 de ezek szerint nem ez volt a gond.
2020. nov. 20. 16:57
 6/7 Morzsi007 ***** válasza:
Igen az lehet.
2020. nov. 20. 16:58
 7/7 A kérdező kommentje:
Tuti, mert a PC-ből átdugtam a kábelt és csodák csodája, egyből lett adás 🙃🙂
2020. nov. 20. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!