Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Vajon lesz olyan hülye aki...

Vajon lesz olyan hülye aki ennyiért vesz majd PS5-öt?

Figyelt kérdés
Láttam a jófogáson pár hirdetést ahol 280ezertől hirdetnek Ps5-öt. Értem én, hogy talán majd csak jövő márciustól lehet itthon beszerezni a gépet viszont figyelembe véve, hogy sok játék még optimalizálva ill. konkrétan rá gyártva még nincs is, így tök felesleges ennyit kiadni érte.

2020. nov. 10. 08:27
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
64%
Ja kedves kérdező amúgy sajnos biztos lesznek ilyen idióták, ami azért is szomorú, mert ez a sok üzérkedő pontosan emiatt felhalmozott több konzolt is, így elvéve azok elől a lehetőséget, akik valóban játékra szerették volna előrendelni, nem pedig azért, hogy többszörös áron túl adjanak rajta, szóval már csak emiatt is tenni kéne ezekkel valamit, hogy lecsökkenjen az ilyen esetek száma.
2020. nov. 18. 02:26
 32/36 anonim ***** válasza:
0%
miért lenne hülye aki megjelenéskor 2x áron vesz konzolt? max van pénze. egyszerűen nem sz*r**kodott az előrendeléssel. A Tv-je sem 100k volt.
2020. nov. 19. 08:40
 33/36 anonim ***** válasza:
#30 van irógéped?
2020. nov. 19. 08:42
 34/36 anonim ***** válasza:
32es azért, mert a normál bolti ára 185 ezer forint, megjelenéskor is, csak magán emberek árulják kétszeres áron, de valóban ha valakinek annyi pénze van, hogy két kézzel szórja és inkább oda adja egy másik embernek, vagy a NAVnak akkor lelke rajta, ettől függetlenül a legtöbb ember szemében ezt hülyének szokták tartani :).
2020. nov. 19. 13:27
 35/36 anonim ***** válasza:
0%
33as irógépem nehezen lehet, maximum írógépem xdddd. Gondolom biztos a gyorsan leírt gépelésem miatt magyarázol amiért volt benne helyesírási hiba, hát bocsáss meg nekem, sajnos nem lehet mindenki annyira profi, hogy még egy egyszerű rövid kijelentő mondatban is elrontsa az í-vel írandó szót :).
2020. nov. 19. 13:30
 36/36 anonim ***** válasza:
0%
Elég szomorú, hogy alapvető szavakat nem tudsz rendesen leírni, és még neked áll feljebb, helyedben nem lenne ilyen nagy a szám, de hát az a szép a nyilvános oldalakban, hogy magadat minősíted ezzel mások előtt xd. Egyébként meg egy szóval sem mondtam, hogy feljelenteném azt írtam megérdemelnék. Szóval nagyon viccesnek gondolod magadat, de sajnos normálisan sem tudsz szöveget értelmezni, így inkább a lehangoló és szánalmas jelző lenne a jó szó rád. További szép napot !
2020. nov. 19. 17:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!