Szerintetek ez a tablet megéri ennyiért? Lehet számítani nagyobb kedvezményre?

Figyelt kérdés

Samsung Galaxy Tab A 10.1 (SM-T510) WiFi 32GB

Jelenleg akciósan 60 ezer forint, ami olyan 20-25%-os engedmény. Mivel idei modellről van szó ezért nem vagyok benne biztos, hogy mondjuk Black Fridaykor (normális helyen) nagyobb kedvezmény lenne rá 30%-nál, ami jelen esetben nem jelentős eltérés. Szerintetek várjak még vele? Jelenlegi tabletem 5 éves lesz és megadta magát, így olyan közepesen "sürgős" lenne venni, de 3 hónap belefér.

2019. aug. 24. 22:16
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem nem fog olcsóbb lenni ez jó ár érték 2 éve ugyan ezt a A 10 wifis verziót vetük gyereknek csak 80000 Ft karácsonyra

Én tavaly kaptam ugyan azt modellt télen Ausztriában véve 55000 Ft ugyan ,

Nem rossz tablet .

2019. aug. 25. 07:25
 2/2 anonim ***** válasza:

Ennyiért van tablet 3 gb rammal. Ezeknek az olcsó modelleknek pedig ez a szűk keresztmetszetük.

[link]

És nem fog lejjebb menni az ára, egyszerűen kifut majd, és a helyére bejön az eggyel újabb modell. A nagy értékesítőknek nem lesz joguk (és érdekük) forgalmazni, átkerülnek a termékek az outletekhez, szegényebb régiókba stb...

2019. aug. 25. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!