Playstation 4 megéri ?

Figyelt kérdés
Sziasztok ! Az lenne a kérdésem, hogy megéri-e még PS4 venni? Úgye megjelenik vagy màr megvan jelenve a ps 5 és én ha a 4 megvenném az elkövetkezendő játékok kifognak arra a konzol készülekre is jönni vagy már csak az 5 re fognak megjelenni? Itt konkrétan a fifa sorozatra gondolok hogy esetleg pár év múlva megjelenő fifák még mennének a ps 4-en ?

2020. nov. 9. 17:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha fifa miatt akarsz venni, akkor ne ps4 vegyél. Ps4 már elavult hardver, nem véletlenül jött ki a Ps4 Pro, ami sokkal jobb nála. Viszont, ha exkluzív címek nem érdekelnek, csak a fifa, akkor Xbox Series S érdemes megvenned. Az a új Xbox nextgen konzol és olcsóbb mint a többi új konzol.
2020. nov. 9. 17:06
 2/5 A kérdező kommentje:
Ps4 pro-ra gondoltam mert egyik közeli ismerősöm pont eladná, de többi jövöbe megjelenő játék úgyanúgy kifog jönni ps4re mint az 5-re is?
2020. nov. 9. 17:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Ki. God of War 2 kérdéses, az lehet ps5 only lesz, meg most Demon Souls ami ps5 only. Többi bejelentett game mind jön ps4re.
2020. nov. 9. 17:11
 4/5 anonim ***** válasza:
PS4 PRO szerintem még most is megéri, főleg használtan.
2020. nov. 9. 17:13
 5/5 anonim válasza:

Lesznek kizárólag Ps5-re megjelenő címek, mint ahogy a kolléga is írta, már most is van: Demon's Souls Remake. De amúgy még van: Astro's Playroom, ami ugye az ingyenes alkalmazás a géphez, és a Godfall ami bár Ps4-re nem jelenik meg, de Pc-re igen, úgyhogy ezt nem nagyon sorolnám ezekhez.

A Ratchet and Clank: Rift Apart is ilyen lesz. De elvileg még vagy 3 évig akarják támogatni a Ps4-et. Ha fifáról van szó, akkor az valószínűleg még tovább lesz, mert azért a fifákhoz nem kell nagy gépigény. Xbox 360-ra még megjelent a fifa 19. Csak azért tudom, mert egyik ismerősömnek még megvolt rá.

Bár csak fifa miatt játékkonzolt venni kicsit fura, de te tudod :D Fifa19 nekem is megvolt, az volt az eslő fifám, bár sokat játsszottam vele, nem tudtam magam rávenni, hogy ismét kidobjak 60€-t ugyanarra a játékra. Tudom, tudom, minden fifában van 3-al több csel, kösz, nem izgat! :D

Szeritem az a Ps4 Pro tökéletesen megfelel. Ha azt vesszük alapul, amit előbb írtam a fifa19-cel és xbox360-nal kapcsolatban, akkor még a fifa26-ot is játsszhatod a ps4-eden. :D

2020. nov. 16. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!