Nyomtatóba átlátszó etikett papírt hol lehet venni?
Figyelt kérdés
A hangsúly azon van, hogy átlátszó legyen és ne legyen beosztva. Szóval lényegében öntapadós fólia kellene, amire tudok nyomtatni, Hol lehet ilyet kapni?2020. nov. 4. 22:04
1/9 anonim válasza:
2/9 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy online van :D Én személyes üzletekben gondolkodtam, ilyenek, hogy Media Markt meg papírírószerek, de egyikben sincs. Ezért gondoltam, valaki tud valami konkrét helyet.
2020. nov. 4. 22:58
3/9 anonim válasza:
És a neked segiteni akaro kedves 1-es azt honnan a retekböl tudja, hogy te személyes üzletekben gondolkodtál? Annyira nehéz egy kérdést normálisan feltenni?
4/9 anonim válasza:
Tündérbogaram, ott az üzlet címe és nyitvatartási ideje
5/9 anonim válasza:
Én a garazsombol hozom. Oda egy piacról vittem egy moldáv cigánytol vettem. Kb 20 iv van még belőle.
6/9 anonim válasza:
A 4. Kerületben van azt tudom, de a xi kerületben is van egy bolt.
8/9 A kérdező kommentje:
Bsszátok meg, nem tudtam, hogy ebbe a kategóriába ilyen nyomorult emberek járnak. lOl
2020. nov. 5. 16:25
9/9 anonim válasza:
Egerben a papírnagyker, Sirály papírbólt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!