Van valamilyen szociális adás a UPC kábelén, budapesti
társasházakban?
Figyelt kérdés
1-2 éve lemondtam a UPC-nél a kábelen bejövő internet és TV-előfizetést. Az ügyintéző azt mondta, semmilyen kábelt nem vágnak el, szűrőket nem szerelik ki, csak az előfizetést kapcsolják el. Set-up boxom nem volt, a kábel közvetlenül a TV-be volt dugva.
Jelenleg nincs TV-m, de szeretnék venni egyet, és Chromecast-al használni.
Csak érdekel a dolog, hogy van most valami szociális alapcsomag a kábeleken? Nem létfeltétel, nem is néznék sima televíziót, csak technikai érdekességként keresem a választ. :)
2020. nov. 3. 19:54
1/9 anonim válasza:
Sztem nincs
2020. nov. 3. 20:12
2/9 anonim válasza:
A köztévé M1, M2, Duna és Duna World csatornái elérhetőek előfizetés nélkül is. Valamint a tévéd meg fogja találni az HBO csatornákat, meg pár csatornát amire nem emlékszem melyikek, de nem fognak bejönni, kódolt csatorna vagy nincs előfizetés felirat lesz.
2020. nov. 3. 20:32
3/9 anonim válasza:
Analogon véletlenül menni fog sok csatorna.
2020. nov. 3. 20:36
4/9 anonim válasza:
Amikor kórházban voltam hónapokig, ott volt ilyen, M1, M2, Duna Tv, TV2 és néhány kisebb tévé. Nem minden este mentem ki, mert nem szeretem ezeket a csatornákat. Könyvek voltak, inkább azokat olvastam.
2020. nov. 3. 23:08
5/9 anonim válasza:
kb. 2 évvel ezelőtt a UPC kikapcsolta a szolgáltatást, nem fizetés miatt. Koax kábellel mégis bejött 25 csatorna. Lehet, hogy ez már azóta nem működik.
2020. nov. 4. 15:42
6/9 anonim válasza:
Biztos, hogy nem, Vodafone átvette és biztosan megszüntette.
2020. nov. 5. 00:12
7/9 anonim válasza:
"Az ügyintéző azt mondta, semmilyen kábelt nem vágnak el, szűrőket nem szerelik ki, csak az előfizetést kapcsolják el."
Ami a gyakorlatban annyit tesz, hogy egy megfelelő helyen széthúznak egy csatlakozót, amit újból összedugnak ha meggondolod magad.
2020. nov. 11. 13:05
8/9 anonim válasza:
#5: Ez mindmáig így van tudtommal. Ugyan az adás minősége nem lesz valami nagy szám analóg révén, de ingyen be kell érni ennyivel.
2020. nov. 11. 16:36
9/9 anonim válasza:
8: Képcsöves tv-m van, így örültem a 25 csatornának is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!