Smart TV-t erte egy kissebb utes a jobb sarkan azota azt irja ki nincs jel de a youtube meg megy zavartalanul akkor tonkre ment a TV szerintetek?
Figyelt kérdés
Mikor erte az utes a tv kikapcsolt es azota van ez2020. nov. 3. 10:31
1/9 anonim válasza:
A source gombokkal válts arra a bementre ahol a tv adás jön. H van set top boxod akkor hdmi-t keress.
Nézd meg nem lazult-e ki a hdmi vagy az antenna kábel ami a tv-be megy.
2/9 A kérdező kommentje:
Azt probaltam hogy a kabelek jol vannak e es jol.
Hdmi2n volt a serulese elott. Most nem mukodik pedig valtogatok
Felek hogy tonkrement mert meglett dobva a jobb alja😭
2020. nov. 3. 11:07
3/9 anonim válasza:
Dugd be egy másik HDMI bemenetbe. De az is lehet, hogy a forráseszköz nem ad képet, azt is nézd meg. Ott is kilazulhatott egy kábel.
4/9 A kérdező kommentje:
Megprobaltam de semmi
2020. nov. 3. 11:55
5/9 anonim válasza:
egyik bemeneten sem ad képet?
ha már nem garic akkor szedjátek szét és mozgassátok meg azt a panelt amin a bemenetek vannak, hátha csak az mozdult ki.
de valaki aki kicsit hozzáértő és nem konyhakéssel áll neki csavarozni!
ha garis akkor vigyétek szervizbe és adni kell az ártatlant hogy ti nem tudtok semmiről
persze ha a panelen nem látszik sérülés!!!!
6/9 A kérdező kommentje:
Nem garancias
2020. nov. 3. 16:13
7/9 A kérdező kommentje:
De most tönkre ment volna? En csak ezt nem értem
2020. nov. 3. 16:23
9/9 A kérdező kommentje:
Telekomos telefonon azt mondta hogy vegyek uj hdmi kabelt de az attol hogy tud tonkre menni ha a tvt erte erősebb utes
2020. nov. 3. 18:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!