Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Feltörték az Xbox profilom...

Feltörték az Xbox profilom tudna segíteni valaki?

Figyelt kérdés

Szóval érdekes dolog történt azt vettem észre hogy van Xbox liveom úgy hogy nem is vettem. Megnéztem a vásárlási előzményeket de nem volt semmi. A bankkártyáról pedig utólag megnézve vett le pénzt és ki is volt írva hogy Xbox live.

Cseréltem ezután jelszót, a bankkártyámat kitöröltem a fizetőeszközök közül és vártam. Eltelt az 1 hónap( ennyi Xbox live) és azt látom hogy még mindig van Xbox live. Semmilyen előzményben nem látható a vásárlás csak a bankkártyán.

Az Xbox oldalára felmentem és láttam hogy a fiókomba belépett egy Asuspro számítógép ami nem az enyém szinte biztos hogy ott a hiba, tudom a gép sorozatszámát.

Lehet ezzel valamit kezdeni? Letiltani a gépet a fiókomról vagy valami? Most cseréltem egy másik jelszót is de többet nem tudok tenni.

2020. okt. 22. 14:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Felhívod vagy írsz mailt a liveos üsz.nak
2020. okt. 22. 14:41
 2/2 anonim ***** válasza:
Feltörték és előfizettek neked rá? Atya isten évek óta tervezgethetik ezt a nagyszabású akciót.
2020. okt. 22. 14:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!