Teljesen felesleges más szervizbe vinni őket mert ők is ugyan azt mondanák?

Figyelt kérdés

Van egy házimozim aminek a mélynyomója nem mindig szól, nem tudták megcsinálni mert azt mondták processor hibás.

Van más baja is de azt nem mondtam nekik hogy az egyik hangfal csatlakozóba dugom a hangfalt akkor fura hangja van a hangszórónak, mintha búgna ha szól a zene.

Van egy VHS videómagnóm amit meg csináltak 6000 Ft-ért de nem mindig tud megint újra kazettát előre pörgetni mert el kezd búgni és kikapcsol és 1x előfordult megint nem veszi be a kazettát és az új hibája hogy néha tönkre teszi a szalagokat.

Láttam hogy meg zsírozták a belsejét.

Van egy hifim is ami fél évig náluk volt de azt mondták nincs hozzá alkatrész csak szenvedtek vele.

Két kazettás deck:

Néha nyúzza a szalagot, repedtek a gumigörgők

3 CD-S:

Meg azt írja ki No Disk (pedig bent van a lemez) mikkor érzékeli a cd-n a számokat, mikkor már ki veszem a CD-t, és a tálcát vissza tolom akkor azt jelzi mintha benne lenne a CD.

A CD részénél meg az a gond, nem nagyon akar teljesen ki jönni a tálca kézzel kell ki húzzam, mikkor be akarom mennyen a tálca akkor csak kézzel tudom be tolni, és lehet hallani a hangot és kattan egyet és ki írja Dorr Err és akkor a tálcát nem tudom be tolni se semmi csak ha gombot meg nyomom.

CD-s résznek a gombjai meg elég nehézen kell nyomnom hogy működjön (szintén azok a gombok távjával is).

Próbáltam a szíjat alkohollal meg tisztítani ami egy kis ideig működött is rendesen akkor a CD gombok is hibátlanok, ha folyamatosan áram alatt van akkor rossz a tálca de ha ki van húzva akkor egy kis ideig működő képes a CD rész.

De van mikkor megbolondul a tálca és akarom hogy menjen be és ő meg gondolja magát akkor vissza ki jön.

Lemezjátszó része meg néha nyikorog a tányér mikkor elindul.

Láttam a hifit is meg zsírozták de nem ér semmit.

Akkor teljesen felesleges másik szerviz mert ugyan úgy ők is ezt mondanák nincs alkatrész, processor hibás stb?

Pedig a DVD felvevőmet tökéletesen megcsinálták, ott is tálca gond volt meg nem kapcsolt volna be előbb utóbb táp hiba miatt le égett volna.

2020. okt. 18. 14:28
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Yamada h8220
2020. okt. 19. 10:54
 12/12 anonim ***** válasza:
Kiégtem :)
2020. okt. 19. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!