Melyiken lehet jobban játszani? Playstation vagy pc?
Nekem mindkettő bejön,de èn valahogy a playstationra jobb,izgalmasabb játèkokat látok.
Nem tudom pontosan melyiknek van gèpes változata,ès hogy csak èn látom e rosszul,de mindenesetre jövőre veszek egy gèpet vagy egy konzolt.
Informatikusnak tanulok,ahhoz gèp kell,de mellette játszani is szeretnèk ès nem tudom melyik alkalmasabb rá.
Nemsokára jön a ps5 de azt hosszabb,ès drágább lenne megvenni mint egy PS4 et.
Kb 500 ezret tudok rá költeni,de nem tudom melyik legyen.
(Már mint Pc vagy Playstation)
Az ilyen játèkok mint a Doom eternal meg nem tetszenek.
#8-assal értek egyet.
Amúgy attól függ az egész, hogy mivel akarsz játszani. PS-en lehet, hogy bejön 3-4 játék, letolod őket fél hónap alatt és más nem is igazán tetszik. Akkor ott ülsz a ps-en vagy eladod.
PC-re rengeteg játék van.
Ami még számít, hogy szeretsz jobban játszani? Ha tv-n, akkor ps. Ha nem számít a kontroller és a tv, akkor pc. (Oké, kontrollert a pc-ra is lehet dugni.)
Szerintem vedd meg most az egyiket, aztán meglátod, hogy mi lesz. Ha nem elég, akkor utána még mindig megveheted a másikat is.
300.000-ért vettem kb. fél éve egy pc-t, ami szinte mindent visz. Azért döntöttem a pc mellett, mert azon egy csomó más dolgot is tudok csinálni. A helyedben vennék egy ilyet, aztán ha nem jön be, akkor később a maradék 200.000-ból bőőven vehetsz egy ps-t. Első körben abból is a 4-est mondanám, mert lejjebb megy talán az ára, ha kijön az 5-ös és eljátszogathatsz vele, aztán később eladhatod és vehetsz akkor már olcsóbban egy 5-öst.
Utána az 5 öt is megtudom venni.
Csak 1 èv múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!