A The Witcher 3: Wild Hunt játék melyiken jobb?
Nemrég találtam rá a játékra, és nagyon megtetszett. A gond az, hogy nincs megfelelő eszközöm, amivel tudnék játszani rajta, de hajlandó lennék rááldozni. A kérdés, hogy melyik érné meg jobban? PS4 vagy PC?
Illetve egy videóstól láttam, hogy kijátszotta a játékot és azzal vége is lett a sorozatnak. Ha ki lett játszva a játék, akkor nem lehet folytatni szabadon, mint például a GTA-ban?
Nekem Pc-n jobban bejött a sok DLC miatt, amit külön beraktak (kinézetek, ruhák stb).
A játékot ugyan úgy játszhatod kijátszás után is (szabadon mászkálhatsz a világban), de néhány opció akkor már elúszik, tehát lehetnek nem teljesített küldetéseid), de közben is mászkálhatsz amerre akarsz. Mindenképp Game of the Year (GOTY) kiadást érdemes beszerezni, ebben van 2 kiegészítő, az egyik egy komplett pálya, amivel +70 játékórát kapsz.
Köszönöm szépen a segítségeket! Szerintem a gép lesz a jobb választás, mert több szempontból is hasznomra lesz a játékon kívül.
Lehet hülye kérdés, de PS4 vagy PS4 Pro kell a játékhoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!