Szerintetek megéri használtan Xbox one venni?
Figyelt kérdés
Jófogáson megéri megvenni?35 ezer forintba kerül. Egy csomó konzol van fent ezaz ár körül.
Például ezt.
Milyen tapasztalataitok vannak használt konzolnál?
2020. okt. 5. 08:50
1/2 anonim válasza:
Hát, nekem kicsit drágának tűnik, ahhoz képest, hogy elvileg sima One, és csak 500Gb-os. Viszont ami mellette szól, az a garancia.
Szóval amiatt viszont megéri.
Mi sokszor vettünk használtan konzolt, magunknak is, és az ismerőseinknek is. Egyikkel sem volt soha semmi probléma.
A legutóbbi konzolunkat ( Xbox one S) is használtan vettük, kb 2 éve. Akkor volt a konzol 1 vagy másfél éves, és mi is használtuk még kettőt, utána pedig eladtuk. Most is tökéletesen működik.
2/2 anonim válasza:
Szerintem simán. Tekintve, hogy újonnan 100 ezer felett vettem még 7 éve, és azóta sincs semmi baja. Ráadásul most jön az új, gondolom sokan lecserélik a régi konzoljukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!