Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Megéri használtan venni Xbox...

Megéri használtan venni Xbox One S konzolt?

Figyelt kérdés

A Halo Collection miatt szeretnék egy Xbox One S-t használtan, max 50 000Ft-ért már hozzá lehet jutni.

Viszont későbbiekben tervezek egy PS 4 PRO-t mivel szerintem PS4-re szerintem jobb húzócímek vannak.

De akkor már megtartanám mind 2 konzolt.

Full HD-ban szeretném, használni. Nincs 4K TV-m és egy ideig nem is lesz...

Gondolkoztam azon hogy lehet Xbox One X-et kellene vennem. Valamivel drágább mint a PS4 PRO.. viszont nem nagyon tudok rá mostanában semmi eget rengető címet, ami miatt érdemes lenne ennyit beleölni. PS4-re viszont olyan játékok vannak hogy az agyam eldobtam, mikor megláttam hogy néznek ki. (hozzáteszem viláh életemben xboxom volt)

Szerintetek melyikre lenne érdemesebb befektetni?

2018. ápr. 1. 08:17
 1/8 anonim ***** válasza:

Én ha elkezdenék újra xboxozni (régen 360aztam) biztos nem vennék később Ps4-et.

Xboxon lennének a játszótársak.

Ha pár hónapig is van csak One-od akkor is összeszedsz rá pár játékot ,amiket ha Ps4-ra váltasz eldobsz (átvitt értelemben,de ha ps4 prod lesz nyilván azon fogsz nagyrészt játszani)

+ Ottvan ugye a pénz ,amit az előfizetésbe ölsz.. ha Ps4 Pro-t akarsz akkor inkább hagyd ki az S-t ,mert csak plusz pénzt dobsz ki.

Bár,hogy miért fontos a Halo...

2018. ápr. 1. 10:36
 2/8 A kérdező kommentje:

Egyik kedvenc játékom a HALO

Anno 360-on az összes részt végigjátszottam ami megjelent rá. Ahogy sima Xboxon is az 1-2-t

Ugye 360-on csak a 4-ig jutottam. Mg a CE Anniversary. Viszont más játékot nem tudok rá, ami miatt én befektetnék. Oké vannak multis címek, Mint most a Far Cry 5 Ami baromi jól néz ki Xbox One X-en. De PS4-re meg rengeteg exlkuzív van amit szeretnék kipróbálni. Pl a Horizon Zero Dawn, Vagy a Last Of Us amit soha nem játszottam, mivel PS 1 óta Microsoft konzoljaim voltak... Ezért szeretnék egy Xbox One konzolt. ÉS később egy PS4 PRO-t Összességében a 2 konzol ára nem haladja meg egy csúcsabb grafikus kártyáét. PC-re sem jön semmi olyan ami megfogott volna. Ezért gondolkoztam rajta hogy... Azért a grafika sem elhanyagolható szempont. melyikre lenne érdemesebb több pénzt áldozni? Xbox One X Vagy PS4 PRO? Mert mind 2 baromi jó konzol, De nem túl olcsó egyik sem, Ezért az egyiket szeretném használtan venni. Sima PS4 SLim Vagy Xbox One S. Ezek már használtan 50 000Ft körül vannak. A másik gépet valószínűleg újonnan veszem majd. Főként azért mert sokan a váltás miatt szabadulnának tőle. De a Halo 2 Anniversary pl eszméletlen jól néz ki Xbox One konzolon. Szeretnék játszani vele többek közt haverokkal is

2018. ápr. 1. 15:05
 3/8 anonim ***** válasza:
A PS-re mindíg is jobb címek voltak...Pl: The Last of Us, Uncharted stb. Tehát csak a PS4 (Amit ki adnak xbox-ra, az általában ki jön PC-re is, mivel mind a kettő Microsoft. Akkor meg minek a Box ? Több konzolt tartani, és venni hozzá a drága lemezeket az meg csak pénz kidobás...Olyan jó játékok azért nincsenek. (Szerintem)
2018. ápr. 22. 12:59
 4/8 A kérdező kommentje:

PC-m van. Bár már a grafikus kártya elég Gyengusz. Vagy inkább kicsi.

Közben vettem használtan egy Xbox One S-t 55-ért 2 játékkal, 2 év MS garival + fél év bolti Szerintem nem volt rossz vétel.

A játékok drágák. Ez szerintem relativ. Mert Facebook csoportban pár ezerért lehet venni lemezes játékot. Amit ha megunsz csak eladod, elcseréled és kész. És PC-n? 1x megveszed és a nyakadon marad. Mert csak accountal lehet eladni. Jobb esetben Steamen visszaigényelheted az árát ha 2 óra alatt rájöttél hogy nem tetszik. De pl annak idején megvettem a Star Wars Battlefrontot. Amivel összesen játszottam 2 órát. Mert annyira sz...r És azzal mit csináljak? Az egész Origin fiókomat el kéne adnom. mert van több EA játékom is. Szóval Drágák? Mondjuk azt ha konzolra veszek egy játékot meg tudok tőle szabadulni. PC-n viszont nem. Ahogy használt játékot sem tudsz venni. Mert digitálisak, és csak a letöltőkódot veszed meg. Ajándékba megkapod mellé a lemezt..... Szóval ha úgy vesszük annyira nem is dágák azok a játékok. Viszont X-et nem vettem. Mert napokban is ferröppent, hogy a Microsoft nagyon elhanyagolta az Xboxot. Igy mivel a legtöbb játék multiplatform, Megjelenik PC,n Xboxon és PS4-en, Szeritem megmaradok annál hogy később beruházok újonnan egy PS4 Pro-ra Mert megéri, és mert remek játékok vabnak rá. Igaz a Dual Shock controllereket rühellem, De majd szerzek valami Xbox One utánzatot. Minden esetre. Igy egyből megoldódna a gyengusz grafikus kártya problémám is.

2018. ápr. 23. 16:01
 5/8 anonim ***** válasza:

Azt is erdemes figyelembe venni,hogy vannak jatekok ,amiket megveszel Xboxon es Pc-n is jatszhatoak...

Az ,hogy Ps-re jobbak az exkluziv jatekok csak egyeni megiteles ,vannak Forza maniasok, vannak akik az Xbox Arcade jatekokert vannak oda ,ugyanugy ahogy vannak God Of War fanok is.

Es meg csak par eve jottek ki ezek a konzolok ,siman lehet,hogy a jovoben a Microsoft nagyot ujit ,es olyan exkluziv cimeket ad ki,hogy a Sonysok leszxpjak magukat.

Azt sem erdemes elfelejteni,hogy a Sony 4 fő konzolbol (Ps1,ps2,ps3,ps4) + 2 kezi konzolbol (ps vita,psp) jutott el idaig, mig a Microsoftnak csak 3 konzolja van (Xbox classic,xbox360,xbox one) es ugyanazt osszehozta. A Sony joval regebb ota (1946) gyujti a rajongoit es tranzisztorokkal futottak be (le merem fogadni,hogy az oldalon levok tobbsege azt sem tudja mi az.)

A Microsoftot 1975ban alapitottak (majdnem 30 evvel a Sony utan) meg majdnem ugyanannyi embernek ad munkat. Eleve op.rendszerrel futottak be.

A "valasz" vege igazabol csak egy kis "tortenelem"

2018. ápr. 23. 20:58
 6/8 A kérdező kommentje:

Ez nem egyedi megitélés kérdése :D Hanem hogy Xbox-ra nincs exkluziv játék szinte. Nincsenek húzócimek. Ez pusztán tény.

Ez hogy kinek hány konzolja van. Meg egy marhaság.

A Microsoftnak megvan a kellő tőkéje, marketingre és fejlesztésre is. Egész egyszerűen nem értem...

2018. ápr. 24. 04:42
 7/8 anonim ***** válasza:

de,teljesen egyeni megiteles kerdese.

Nincsenek huzocimek? Akkor a Halo meg a Forza mi? Ps re ott a The Last of Us (ami szemelyszerint nekem nemtetszik) ,ott a God Of War (amivel eljatszok,de nem a kedvencem stb...

Ugyhogy nagyon is egyeni megiteles kerdese,ha valakinek nemtetszenek a ps exkluzivok nyilvan nem fog ps-t venni,ez ugyanigy van xboxal is.

Azt meg mar egyszer leirtam,hogy meg csak par eve jottek ki,boven johetnek meg ki nagyobb cimek xbox-re ,a jelenlegi exkluzivok miatt nem erdemes elkotelezodni.

Leirtad,hogy nem birod a ps kontrolleret ,de az azert zavaro lehet ,hogy olyan kontrollerrel kell jatszanod,ami kenyelmetlen.

+ A Halo miatt akartad xboxot venni,de ha ps-t veszel ,akkor elfelejtheted.

+ Eddig tok jonak mondtak,hogy ps-en (ps3ig bezarolag) ingyenes az online jatek,de mar ez is sincs.

Azert szepen letamadtal a ps "huzocimeivel" csak azt nem ertem,hogy ha ilyen hatarozott velemenyed van,akkor minek irtad ki a kerdest.

Igazabol a kerdeshez semmi koze annak,hogy kinek hany konzolja volt ,de azert megis ottvan az ,hogy a Microsft fele annyi konzolbol is ugyanazt kihozta.

2018. ápr. 24. 07:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Miért nem jó az One X? Az is ugyanazt tudja mint a Slim testvére, csak jóval erősebb. Jóval erősebb mint az Ellenfele mint a PS4 pro.
2023. jan. 7. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!