Miért dudorodott ki a külső hálós rész az AirPods pro fülhallgatómon?
Leszögezném hogy a működését nem befolyásolja, csak nagyon furcsának tartom hogy a külső “hálós résznél”
Egy kb. Szabályosan bab alakú kis dudorodás van (mind a kettőnél) és fogalmam sincs hogy ez hogyan lehetséges, és semmilyen logikus magyarázatot nem találtam róla a neten 😕, akivel esetleg szintén történt ilyen anomália, az meg tudná írni hogy ez mi lehet és mit tehetnék vele?
Válaszokat előre köszönöm!
UI:gyűlölködő, Apple ellenes válaszokat kérlek mellőzzétek, tudom hogy sok az ilyen ember és már kaptam elég sok ilyen választ.
"2-es nem értesz hozzá, csak lepontozol"
Nem pontoztalak le
De ha így folytatod az lesz a vége!
Afelett meg elsiklottam hogy a Pro verzióról van szó. - bocsánat!
Nekem még a sima van, annak a szárában van az akksi. és amúgy 3 éve megvan és semmi baja... szal ilyen újonnan nem kellene púposodnia
Itt írják, hogy viheted a márkaszervizbe is (azaz Apple oldalán jelented be), így gyorsabb a javítás (ami csere).
Köszi 11-es, hasznosnak értékeltelek.
Plusz ahogy a képeken láttam semmi olyan kis objektum nincs a fülesben ami ilyen alakú benyomódást tudna okozni, És az aksi kb. 45 °-kal el van fordítva a rácshoz képest, szóval szerintem inkább szétrepedne mint hogy kinyomja azt a kis rácsot pont középen.
Nektek mi a véleményetek?
Az akksi tágulása nyomott oda alkatrészt vagy megkötött ragasztót.
De tök felesleges ezen sokat agyalni, külső mechanikus behatás nem nyomhatta kifelé.
Apple simán cseréli, nekik egy ilyen előállításában a két lítium akksi többe kerül, mint az összes többi alkatrész. Azaz van bőven profit, nem akarják, hogy egy életre elmenjen a kedved egy vacak fülhallgató miatt a termékeiktől.
Hellósztok, valószínű rájöttem a “hiba” okára és kiderült hogy nincs itt semmiféle hiba!
És mint kiderült én voltam akkora idióta hogy sikerült valamilyen módon benyomnom a rácsot az Airpods oldalán, és az a “ bab alakú kis dudorodás” valószínűleg a külső mikrofon nyílása!
Ez választ ad arra is többek közt hogy miért olyan szabályos a dudorodás, és hogy miért következett be ilyen hirtelen.
Erre egyébként egy videóból jöttem rá ahol pontosan látszik a nyílás belülről, mutatok is egy képet: [link] (pont-ot cseréld ki .-ra)
Szóval a kérdés lefújva, azért köszi a segítségeket!
Mondjuk így megfogalmazódik bennem egy kérdés, hogy mi a francnak egy akkora rács oda, ha nyílás ilyen pici?
Szimplán hogy jobban nézzen ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!