Miért dudorodott ki a külső hálós rész az AirPods pro fülhallgatómon?
Leszögezném hogy a működését nem befolyásolja, csak nagyon furcsának tartom hogy a külső “hálós résznél”
Egy kb. Szabályosan bab alakú kis dudorodás van (mind a kettőnél) és fogalmam sincs hogy ez hogyan lehetséges, és semmilyen logikus magyarázatot nem találtam róla a neten 😕, akivel esetleg szintén történt ilyen anomália, az meg tudná írni hogy ez mi lehet és mit tehetnék vele?
Válaszokat előre köszönöm!
UI:gyűlölködő, Apple ellenes válaszokat kérlek mellőzzétek, tudom hogy sok az ilyen ember és már kaptam elég sok ilyen választ.
A kémia öregedés miatt felpúposodott akkumulátor nyomta ki. 500 teljes töltési ciklusra van tervezve, utána kezd felpúposodni csak normál használatnál. De ha kint hagytad nagy melegben órákat, akkor azzal meggyorsítottad a kémia öregedését.
Egy éven belül ingyen csere, utána hivatalos szervizben 32900 Ft-ért cserélik (csak a két fülhallgató fejet, töltő nélkül).
pontosan melyik airpods? ás pontosan melyik hálós résznél?
le tudnád fényképezni?
az akkumulátor a szárában van ezeknek, úgyhogy ha felpóposodik akkor azt nyomná szét. és egy nagyon pici akksiról veszélünk, valszeg nem is tudná szétnyomni.
2-es nem értesz hozzá, csak lepontozol.
Kérdező az akksi púposodása miatt van, lásd itt hol az akksi benne:
https://www.youtube.com/watch?v=pHe8ZuOP6Xs
Szeresd az Apple-t, hogy úgy csinálja meg az általa 99 ezerért árult fülhallgatóját (máshol is minimum 70 ezer) , hogy ne tudj benne simán cserélni darabonként 3750 Ft-os gombelem akksit.
Ez van benne gyárilag: CP1154 A3H0C,
Teljesen kompatibilis vele a CP1254 A3 is, ami szabadon kapható (Samsung fülhallgatókban van)
Samsungokban simán cserél elemet egy ügyes általános iskolás is:
Hellósztok, köszönöm a válaszokat!
A füles csak egy hónapja van meg, kb.: 40 töltési ciklusa volt eddig, mindig nagyon figyeltem a töltésre és hogy ne hagytam olyan helyen ahol nagy hő érhette volna.
Egyébként itt egy link a fotóval: [link]
(A linket a gyakorikérdések nem engedélyezte kiírni, szóval a “pont”-ot helyettesítsétek .-tal)
Lehetetlen javítani, de simán kicseréli Apple. (Hőhatást kaphatott, pl. forró autóban, de persze ezt szerviznek ne reklámozd.)
(A CP1254 erre sem puffadna fel, mert ott az elem tokja nem könnyű fém - hogy még könnyebb legyen-, hanem acél.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!