Miért csinálja ezt a DVD lejátszó?

Figyelt kérdés
Pár napja kiírtam 2 filmet 1 DVD CD-re [mert mindkető Divx-es így ráfért] Egyik családtagomnál lejátszotta rendesen mind2 filmet itthon viszont az egyik filmet nem játszota le teljesen. Mi lehet az oka? Írtam már ki 2 filmet 1 DVDre és azokat normálisan lejátszotta. A filmnek sincsen semmi baja.Előre is kösz!
2010. aug. 7. 16:20
 1/7 anonim ***** válasza:

Hali!

Mer' ez úgy van, hogy valamikor legyártották a lejátszót, és akkor bele égettek valamilyen szoftot amivel lejátszik.

Na most, az nem szereti -- nem ismeri, azt a formátumú avit amit nem visz, szaggat, anyámtyúkja.. ennyi.

Azt tudod csinálni, hogy amit nem játszik le, olyanná konvertálod, mint amit amilyet lejátszik - video bitráta - tömörítés - codecek - audio tömörítés - audio codec...stb - és úgy kiírod lemezre, egyszóval kár vele foglalkozni.. de megteheted, és ez a lényeg! ;D

(virtual dub és tsai)

2010. aug. 7. 16:39
 2/7 anonim ***** válasza:

olyan nincs hogy "DVD CD"!

a cd az egy 700 mb korong

a dvd meg egy 4.7 vagy 8.9 gb korong

attól hogy a dvd úgy néz ki mint a cd attól az nem cd hanem!!! ez nagy tévhit!

a bluray se dvd!

2010. aug. 7. 17:14
 3/7 A kérdező kommentje:
Az utolsó precíz emberkétől elnézést azért írtam utána a cd-t hogy ne a dvd lejátszóra gondoljanak. Mind1. Az elsőhöz, a formátum ugyan az Divx már nagyon sok ilyen filmet kiírtam és normálisan lejátszotta. Az gond lehet hogy az egyiknek a felirata srt. volt a másiknak sfv. ez zavarhatja egymást?
2010. aug. 7. 18:07
 4/7 anonim ***** válasza:

sztem nem a felirat a baja, ha van dvd rw-d kipróbálhatod, ha anélkül ráírod viszi-e rendesen (elvileg az rw-t is vinnie kellene az asztalinak)..

sztem az lesz, amit először írtam(magyarul újra kellene kódolni az avit), de tévedhetek is..

másrészt bírom azokat az emberkéket, akik nem tudnak az adott kérdésben hozzátenni, így valami teljesen más dolgot kiragadva harapóznak.. :D van egy pár ahogy szétnéztem.. :D

2010. aug. 7. 19:06
 5/7 A kérdező kommentje:
értem de ha a kódolással van a baj miért nem panaszkodnak a filmre más emberek? és hogyan lehetne megtudni hogy melyik filmet játssza le jól és melyiket nem?
2010. aug. 7. 22:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Valszeg az 1. film nem divx volt, a 2. ami nem müködött az meg divx és a dvd lejátszód divx-et nem tud lejátszani...
2010. aug. 10. 22:00
 7/7 A kérdező kommentje:
de letud am minda 2 film divx volt. Ha az egyik dvd formátumú lett volna akkor a 2 film rá se fért volna 1 dvdre
2010. aug. 13. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!