Tényleg ingyenes lesz a multiplayer az új generációs Xboxokon(Series X/S)?
Figyelt kérdés
eltörlik a live gold tagságokat?
elvileg már teljesen törölték is az éves havi gold előfizetést
2020. szept. 24. 12:58
1/7 anonim válasza:
Ugyan kérlek. Jobban szeretik ők annál a pénzt. :D
2/7 anonim válasza:
Biztosan nem. Attól, hogy elvették az éves kedvezményt, csak kicsit drágább lesz a live, más nem történik.
3/7 anonim válasza:
Tuti nem! Főleg mert a pletykák szerint, állítólag a cég veszteséggel fogja árulni a konzolt, így kézenfekvő, hogy hiányt a gold és a gamepass előfizetésekből fogja pótolni.
4/7 anonim válasza:
Ingyenes biztos nem viszont a gold és sima gamepass elképzelhető , hogy megszűnik és csak az ultimate marad.
6/7 A kérdező kommentje:
Tehát ha nekem van egy Series X-em lemezes játékkal és online szeretnék gamelni, akkor nem tudok csak gold-ra előfizetni, mert ultimate lehetőség lesz csak valószínűleg? Még akkor is, ha én egyik GamePass-os játékkal sem szeretnék játszani??
2020. szept. 25. 11:59
7/7 anonim válasza:
Biztosan marad a Gold, nem kell aggódni. Szép számmal vannak még pl. 360-as játékosok, nekik a Gamepass az nem opció, online viszont csak Gold-dal lehet játszani, de egyébként sem mindenkinek éri meg/van a GamePass-ra szüksége. Szóval szerintem kb. minden marad a régiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!