Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Érdemes eredeti (klasszikus)...

Érdemes eredeti (klasszikus) Xbox-ot venni? Vannak rá jó játékok?

Figyelt kérdés
Veszek majd újabbakat is, de szeretném megismerni a régebbi játékokat, amikre néhány mai is épül. Nincs kizárva más régi konzol sem.

2020. szept. 22. 18:04
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

#8 kösz, körülnézek az áruházban.

Kezd is elmenni a kedvem tőle, a végén lehet, hogy marad az Xbox One. Nem izgat az új széria.

Köszönöm a válaszokat.

2020. szept. 23. 00:25
 12/18 anonim ***** válasza:
55%

A legtöbb embernek nem volt eredeti Xboxa, ez a kommentekből is látszik. Nagyon sok jó játék jelent meg rá. Ha veszel akkor szinte kötelező moddolni, lejátszik mindenféle előző gépeket emulátorral. Nem tudom ezzel menynire foglalkoznak itthon, de Youtube alapján is el lehet indulni. Nézd meg a Modern Vintage Gamer csatornáját ha tudsz angolul, vannak videók amik arról szólnak miért is érdemes egy ilyen kis gépet tartani manapság. Linkeket is ad. Merevlemezt ki lehet cserélni valami marha nagyra és onnan futtani a a játékokat meg ha jól emlékszem valami kondenzátorokat is érdemes cserélni mert azok legendásan kifolynak és tönkre vágják a gépet.

Ha ez így túl esélytelennek tűnik akkor még két opciód van: az Xbox 360 támogat egy rakás eredeti Xbox játékot, de sok nem fut túl jól rajta. Nagyobb remény az Xbox Onetől felfelé van ugyanis a Microsoft elkötelezettnek tűnik a régi játékok visszafelé kompatibilissé tételében. A 360as lista már elég méretes, de sajnos az eredeti Xbox lista elég szánalmas egyelőre.

2020. szept. 24. 09:57
 13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a javaslatokat. Még nem találtam megfelelő gépet. Egyébként tudtommal a visszafelé kompatibilitás az eltérő hardverplatform miatt elég problémás, csak szoftveres emuláció van, nem is mindig működik, ezért gondolom, hogy jobb eredeti hardveren játszani. Az a tervem, hogy többféle konzolt is veszek majd. PlayStation Classic nem érdekel, mert az is csak szoftveres emuláció, amit gondolom egy PS4/PS5 simán visz majd, ha lesz... Részemről nincs szó nosztalgiáról, mert több mint 30 éve nem foglalkoztam játékokkal, és nem a közepébe szeretnék csöppenni, bár nem biztos, hogy feltétlenül meg kell ismerni a régi játékokat, nem tudom.
2020. szept. 24. 11:36
 14/18 anonim ***** válasza:

"PlayStation Classic nem érdekel, mert az is csak szoftveres emuláció, amit gondolom egy PS4/PS5 simán visz majd, ha lesz... "

Ezek a gépek max egy generációval visszafelé kompatibilisek.

Max a régi címek remastered verziói érhetőek el rájuk.

2020. szept. 24. 12:00
 15/18 A kérdező kommentje:
Még egy érv a régi konzol mellett... Köszönöm.
2020. szept. 24. 12:06
 16/18 anonim ***** válasza:

"Merevlemezt ki lehet cserélni valami marha nagyra és onnan futtani a a játékokat meg ha jól emlékszem valami kondenzátorokat is érdemes cserélni"

Aha, mert ehhez az átlag felhasználó aztán baromira ért!

2020. szept. 24. 22:52
 17/18 A kérdező kommentje:
Meggondoltam magam, mégsem veszek, legalábbis nem mostanában, esélyesebb egy használt Xbox One egyelőre. Kösz még egyszer.
2020. szept. 25. 00:54
 18/18 anonim ***** válasza:
#16 Átlag felhasználó keressen valakit aki ért hozzá vagy ne akarjon 20 éves gépet.
2020. szept. 25. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!