Milyen okos tv-t vegyek?
LG,SAMSUNG,PANASONIC...
De milyenek az igényeid?
kérdés mennyi a költségvetés rá.
nekem 2 samsungom és 1 sonym volt eddig. mindkettő márkával meg vagyok elégedve.
Nekünk itthon 2 Samsung van, más márka eddig nem volt a képcsöveseken kívül, így összehasonlítási alapom nincs, de azt olvastam, hogy általánosságban a Samsungok képe a legszebb! Egyik kolléganőmnek meg LG van, és teljesen elégedett vele, Neki az tetszett leginkább, ahogy kiállítva az üzletben nézte őket, mielőtt döntött volna, igaz a Samsungokban és az LG-kben is ugyanazok az alkatrészek vannak!
Azon kívül op. rendszerben mindenképp ezek viszik a prímet, persze függ a dolog az ártól is, és ha esetleg vannak extra igényeid, azok is befolyásolhatják! Persze valami noname márkát semmiképp nem ajánlott venni, ez is számít, egy kábeltévészerelő ismerősöm megszívta vele programozásnál (Gaba), egy Samsunggal viszont semmi problémája nem volt!
Samsung, LG, Sony, Panasonic, Philips, JVC, Grundig, Thomson, Toshiba, Sharp, Hitachi - mindenképp ezek a márkák között érdemes válogatni!
Egyáltalán mennyi rá a max. kereted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!