Milyen okos tv-t vegyek?

Figyelt kérdés
Eddig sima képcsöves volt, elromlott a tv és szeretnék venni egy plazma tv-t. Fogalmam sincs milyen márkát érdemes vásárolni. Segítsetek légyszi!
2020. szept. 20. 20:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

LG,SAMSUNG,PANASONIC...

De milyenek az igényeid?

2020. szept. 20. 20:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Az nem plazma tv lesz, mert olyat már legalább 10 éve nem gyártanak, viszont az újak közül szerintem is LG és Samsung elsősorban, régi, bevált márka mindkettő.
2020. szept. 20. 20:32
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én a Samsung QLED, vagy az LG OLED sorozatait ajánlanám. Elmégy egy Media Marktba és eldöntöd, hogy melyik tetszik jobban. Az előbbi a fények hihetetlenül élethű visszaadásával, míg az utóbbi a tökéletes mélységű fekete megjelenítésével hódít.Mindkét technológia döbbenetes hatású képet ad egy hagyományos tv-hez képest. Nekem QLED van, mert az egy kiforrottabb tecnológiának tűnt 3 éve amikor megvettem,de az OLED is megbízhatónak tűnik mostanra ahogy hallom.Az áruk természetesen összhangban van a minőségükkel, de ha van rá keret akkor mindenképpen megéri ezek valamelyikére beruházni.
2020. szept. 20. 20:49
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

kérdés mennyi a költségvetés rá.

nekem 2 samsungom és 1 sonym volt eddig. mindkettő márkával meg vagyok elégedve.

2020. szept. 20. 20:49
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekünk itthon 2 Samsung van, más márka eddig nem volt a képcsöveseken kívül, így összehasonlítási alapom nincs, de azt olvastam, hogy általánosságban a Samsungok képe a legszebb! Egyik kolléganőmnek meg LG van, és teljesen elégedett vele, Neki az tetszett leginkább, ahogy kiállítva az üzletben nézte őket, mielőtt döntött volna, igaz a Samsungokban és az LG-kben is ugyanazok az alkatrészek vannak!

Azon kívül op. rendszerben mindenképp ezek viszik a prímet, persze függ a dolog az ártól is, és ha esetleg vannak extra igényeid, azok is befolyásolhatják! Persze valami noname márkát semmiképp nem ajánlott venni, ez is számít, egy kábeltévészerelő ismerősöm megszívta vele programozásnál (Gaba), egy Samsunggal viszont semmi problémája nem volt!

Samsung, LG, Sony, Panasonic, Philips, JVC, Grundig, Thomson, Toshiba, Sharp, Hitachi - mindenképp ezek a márkák között érdemes válogatni!

Egyáltalán mennyi rá a max. kereted?

2020. szept. 21. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!