Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Xiaomi airdots pro vs apple...

Xiaomi airdots pro vs apple airpods?

Figyelt kérdés

Megéri a többszörös árkülönbséget az apple?

Akciósan 14ezer forint a xiaomi.

Néztem videókat, iphone-nal ugyan úgy működik

2020. szept. 20. 16:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Suzuki vagy Mercedes?

A kettőt értelmetlen összehasonlítani. Az AirDots egy belépő BT füles, az AirPods egy komolyabb készülék.

2020. szept. 20. 16:15
 2/14 A kérdező kommentje:

ez az airdots pro, nem a sima.

Szerinted suzuki mercedes szintű különbség van köztük?:)

2020. szept. 20. 16:20
 3/14 anonim ***** válasza:
Ha iPhone-nal szeretnéd használni, akkor igen (nem az 1-es válaszoló vagyok).
2020. szept. 20. 16:27
 4/14 A kérdező kommentje:
jelenleg androidos telefonom van, de iphone-t tervezek a jövőben. Azért meg nem akarok kiadni 60ezreket, hogy pl edzéshez használjam heti 4-5 órát a fülest.
2020. szept. 20. 16:35
 5/14 anonim ***** válasza:

"ez az airdots pro, nem a sima."

A lényegen szerintem nem változtat.

2020. szept. 20. 16:36
 6/14 A kérdező kommentje:
értem. szóval akkor szerinted az airpods és airpods pro között sincs különbség :))
2020. szept. 20. 16:51
 7/14 A kérdező kommentje:
Nekem volt már mindenféle termékem igazából, xiaomi is, minőségi cuccokat, nagyon jó anyaghasználat stb, csak a szoftvert b.asszák el mindig. De egy fülesnél mi gond lehetne a szoftverrel?
2020. szept. 20. 17:09
 8/14 anonim ***** válasza:

Nyilván nem a szoftverre, hanem a hangzásra gondoltam, gondoltam hogy azért ez magától értetődő. :D

Igaz, nekem egy basic airdots-om van, de amikor kipróbáltam osztálytársam airpods-át, teljesen más világ volt.

(De, lehet azért is, mert nincs nagyon minőségi audio eszközöm, és hirtelen ért a váltás.)

2020. szept. 20. 17:13
 9/14 A kérdező kommentje:

Látom nem ment át a mondanivalóm.. minőségi hardver, elrontott szoftver.

Kiderül jövőhéten, hogy milyen, mert rendeltem egyet.

Basic airdots az tényleg basic, de állítólag hasonló árazású termékekkel szemben jó, airpods-al azért nem lehet összehasonlítani.

Viszont ugyan azon az eszközön próbáltad mindkét fülest, ugyan annál a számnál, ugyan abban a minőségben?

2020. szept. 20. 17:19
 10/14 anonim ***** válasza:
Nekem iPhone-om és egy második generációs AirPodsom van. Amíg sima fülest használtam, nem gondoltam volna, hogy fontos lehet a Sirivel való kompatibilitás, az aktuális hangerő decibelben (és hogy ez mennyire jó vagy sem a fülnek), az érzékelők, a dupla koppintás, meg ilyenek. Rengeteg szoftveres funkciója van egy AirPodsnak, amit csak egy másik Apple terméken lehet kihasználni. 40 és 50 ezer között már új második generációs AirPodsot lehet venni. Viszont ezek a funkciók nem fognak hiányozni, amíg nem próbálod ki őket, mint ahogy senkinek sem hiányzott 1995-ben a fűthető ülés, akinek nem premium autója volt.
2020. szept. 20. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!