Xiaomi mi true wireless earphone 2 (mi airdots pro2) ez ilyen itt Magyarországon?
Figyelt kérdés
Hali! Vettem egy xiaomi mi true wireless earphone 2 (mi airdots pro 2) kék dobozos csomagolásba jött rendesen , néztem fakeről vidiket de teljes mértékben originalnak (számok is stimmelnek) tűnik de a dobozon lhdc nincs úgy feltüntetve csak apróbetűsként , elvileg lenne benne ilyen érzékelő ami ha kiveszem a fülemből akkor le kéne állnia a zenének de semmi ilyet nem érzékel ha mindkettőt is kiveszem akkor sem ugyan úgy megy tovább, töltő doboz egy éjszaka után is pirosan világit (éjszakára felraktam hátha feltölti),a füleseket próbálgattam használni de gyorsan merül...
Nagyon jó minőségű copyt silerült vennem vagy az egész egy marketing átverés a specifikációjáról?
Digiexpertől rendeltem , van vkinek ilyen tapasztalata?
2020. aug. 6. 10:29
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!