Miért esik ki folyamatosan a fülemből a vezeték nélküli fülhallgatóm? Vagy egyszerűen nagy a fülembe?
Figyelt kérdés
A napokban vásároltam egy Maxell Dynamic vezeték nélküli fülhallgatót, de folyamatosan kiesik a fülemből. Maximum pár percig van a fülemben és utána kiesik. Ennek úgy tudom nem szabad kiesnie.2020. szept. 17. 16:47
1/14 anonim válasza:
Az enyémből is minden fülhallgató kiesik. Anatómiai sajétosság, nekünk nem átlagos a fülünk lukja.
2/14 anonim válasza:
Én meg már azt hittem, csak nekem van ilyen bajom. Egyelőre vezetékesem van, de csak a Sonynak van olyan alakja, ami nem esik ki.
3/14 anonim válasza:
Semmilyen bedugós fülhallgató, sem füldugó nem marad a fülemben, már vagy ezret kipróbáltam. Már az is megfordult a fejemben hogy pillanatragasztóval beragasztom. :D
4/14 anonim válasza:
Nem baj, legalább minket nem üt el a villamos.
5/14 A kérdező kommentje:
4. válaszoló:itt nincs villamos ahol élek :( sebaj a többi jármű sem tud
3. válaszoló: vagy rendes festőszalaggal :)
2. válaszoló: eddig én se ismertem senkit akinek ilyen füle lenne mint nekem
1. válaszoló: pedig örülnék ha átlagos lenne :(
2020. szept. 17. 17:27
6/14 anonim válasza:
Azért mert sz@rok, én is vettem egy airpods ot és 5 perc kell még belehelyezem normálisan, meg ki esik ha sokat mozgok. Tip: Ne vegyetek olyan fülhallgatót amin nincs gumi!
7/14 A kérdező kommentje:
6. válaszoló: ehhez adtak gumit, de ha rárakom akkor nem megy bele a fülembe. Ami szilikon végű az meg még rosszabb, mint a mostani.
2020. szept. 17. 17:49
8/14 anonim válasza:
Tegyél rá kisebb gumit, nem kaptál hozzá? Lehet kapni hozzá!
9/14 A kérdező kommentje:
8.válaszoló:ez nem szilikonos fülhallgató. Csatolok egy képet milyen.
Ehez volt egy szilikon, amit rá lehet húzni, de úgy nem fér bele a fülembe.
2020. szept. 17. 18:02
10/14 anonim válasza:
Hát nekem az ilyen hülesek soha nem maradtak a fülemben. Rendes szilikongumis fülhallgatót használok a legkisebb gumifejjel, és úgy bent marad. Vezeték nélküli is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!