PS3 konzolommal mi a baj?
megvettük a konzolt elolvastam az egész papírmennyiséget amit ír róla de nem tudom, hogy mit kell csinálni. De az is lehet, hogy jól csinálom a probléma:
ott tartok, hogy akkumlátor töltés és villog a kontrolleren az 1-es és a bal alsó sarokban is a tv-n meg olyan aksit mutat kicsiben amiben három csík villog. Ezt meg kell várni míg feltőltődik?és mennyi idő alatt?ezt csak most kell megcsináni vagy mindíg?
utánna be lehet tenni a cd-t jó volna segíteni
és az is probléma ha beszerelem és utánna 3-4 napig be van szerelve használom minden és utánna ki szerelem és csak pár hét mulva be szerelem egy másik tv-ben az úgy nem fog megsérülni valami a Ps-be???
a Killzone, God of war nekem is meg lesznek idő kérdése .
Neked milyen játékaid vannak?
vagy tetszenek?
Regisztrálj PSN-re aztán PS store-ból tölts le demókat, akkor nem fogsz szarra pénzt kidobni.
Én a Metal Gear Solid 4 demot szedtem le tegnap, nagyon durva játék.
Alapból MGS rajongó vagyok (pedig még csak psp-n játszottam vele, és psp-n sem a jobb résszel), és ps3-on olyan grafika van neki meg irányítás meg minden hogy beszarás (pedig még csak nem is HD-n játszottam vele).
Nekem eddig még csak a Resistance van meg, nem volt rossz játék, 2x vittem végig, de most már unalmas harmadjára.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!