Megmondjam a szervízben, hogy nem hozzàvaló töltővel lett töltve az e-book-om? Akkor is elvàllaljàk a javítàsàt?
Volt hozzà töltő, csak usb, de azzal alig lehetett feltölteni a lap-topomról.. Nokia töltővel, konnektorból viszont teljesen fel tudtam tölteni. De most legutóbb egy sima, úgymond "univerzális" telefontöltővel töltöttem, és tönkrement... Csak nagyon halvànyan jönnek be rajta a dolgok, azok se mindig. Így is elvàllaljàk, vajon? Màr nem garanciális, egyébként..
Köszi előre is!
nem kell megmondani.
ha rákérdez akkor sem!
végig a gyári töltővel töltötted és kész! :)
Miért ne mondhatnád el?
A szerelőnek teljesen mindegy, ha nem garanciálisan csinálja.
Legfeljebb segít(het) neki - adott esetben - a probléma forrását azonosítani.
Nem fog "leszidni", vagy visszautasítani a munkát, ugyanis nem szívességből teszi... :D
Ez olyan, mintha a 8 éves fiad focizna a szobában, kirúgná az ablakot, biztosítás nincs, az üvegesnek meg azt hazudnád, hogy a jég törte be.
Neki aztán teljesen mindegy! :D
Azt hiszed hülék, hogy nem jönnek rá a hiba keletkezésére???
Az első, hogy bekérik a töltőt is vagy ha nem viszed, akkor semmi garit nem adnak javítás után, de vastagon számláznak ám, mert megérdemled.
A töltőt is megnézik értelemszerűen...
Mindegy, milyen USB-dugasztáp, lehet univerzális, az is csak fix 5 V-ot ad, ennyi a lényege.
Kivéve, amikor hibás, illetve nagyon gagyi, illetve hibás gagyi. Esetleg elhasználódott hibás gagyi.
Láttam már ilyen miatt károsodott telefont.
Rá fognak jönni.
Köszi az újabb vàlaszokat!
Én csak azért kérdeztem, mert azt hittem, akkor esetleg nem vàllaljàk el, ha elmondom, vagy màr nem lehet emiatt megcsinálni a készüléket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!