Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Megmondjam a szervízben, hogy...

Megmondjam a szervízben, hogy nem hozzàvaló töltővel lett töltve az e-book-om? Akkor is elvàllaljàk a javítàsàt?

Figyelt kérdés

Volt hozzà töltő, csak usb, de azzal alig lehetett feltölteni a lap-topomról.. Nokia töltővel, konnektorból viszont teljesen fel tudtam tölteni. De most legutóbb egy sima, úgymond "univerzális" telefontöltővel töltöttem, és tönkrement... Csak nagyon halvànyan jönnek be rajta a dolgok, azok se mindig. Így is elvàllaljàk, vajon? Màr nem garanciális, egyébként..

Köszi előre is!

2020. szept. 9. 23:17
 1/9 anonim ***** válasza:
70%

nem kell megmondani.

ha rákérdez akkor sem!

végig a gyári töltővel töltötted és kész! :)

2020. szept. 9. 23:21
 2/9 anonim ***** válasza:
58%
Ezt ne mondd el semmiképpen sem. Lehet nem a töltés volt a baj, de nem véletlen mondják hogy mindent a gyári töltőjével töltsünk fel mert azok vannak a készülék töltésvezérlő elektronikájához igazítva, és minél lassabban tölt egy eszköz annál tovább marad életben az akkumulátor. Az hogy halványan jön be rajta minden betudható annak hogy hibás a képernyő vezérlője. De szerintem a töltési dolgot nem fogják felhozni, de ha mégis akkor mondd azt hogy azzal töltötted amit adtak hozzá és pont.
2020. szept. 10. 01:01
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2020. szept. 10. 01:40
 4/9 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem meg a te helyzeteden érdemes elmondani a szerelőnek az igazat, megkönnyíted a munkáját, hamarabb elkészül. Nem tudom miért kellene hazudni, ha már nem garanciális a készülék. Mindenképp fizetős lesz a javítás, akkor meg miért ne segítenél az infóval a szerviznek, hogy hol keresgéljen...
2020. szept. 10. 06:15
 5/9 anonim ***** válasza:
71%
Nem kell elmondani. Mert nincs köze a hibához. Ha olyan töltővel töltötted, amin USB csatlakozó van, akkor az hozzá való töltő. Pont ez au USB lényege. Univerzális. A töltő (amúgy stabilizált tápegység) 5 voltot ad ki, a töltést már az eszköz - jelen esetben e-book olvasó - szabályozza.
2020. szept. 10. 08:45
 6/9 anonim ***** válasza:
30%

Miért ne mondhatnád el?

A szerelőnek teljesen mindegy, ha nem garanciálisan csinálja.

Legfeljebb segít(het) neki - adott esetben - a probléma forrását azonosítani.

Nem fog "leszidni", vagy visszautasítani a munkát, ugyanis nem szívességből teszi... :D

Ez olyan, mintha a 8 éves fiad focizna a szobában, kirúgná az ablakot, biztosítás nincs, az üvegesnek meg azt hazudnád, hogy a jég törte be.

Neki aztán teljesen mindegy! :D

2020. szept. 10. 09:29
 7/9 anonim ***** válasza:
0%

Azt hiszed hülék, hogy nem jönnek rá a hiba keletkezésére???

Az első, hogy bekérik a töltőt is vagy ha nem viszed, akkor semmi garit nem adnak javítás után, de vastagon számláznak ám, mert megérdemled.

A töltőt is megnézik értelemszerűen...

2020. szept. 10. 09:54
 8/9 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Mindegy, milyen USB-dugasztáp, lehet univerzális, az is csak fix 5 V-ot ad, ennyi a lényege.

Kivéve, amikor hibás, illetve nagyon gagyi, illetve hibás gagyi. Esetleg elhasználódott hibás gagyi.

Láttam már ilyen miatt károsodott telefont.

Rá fognak jönni.

2020. szept. 10. 10:42
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszi az újabb vàlaszokat!

Én csak azért kérdeztem, mert azt hittem, akkor esetleg nem vàllaljàk el, ha elmondom, vagy màr nem lehet emiatt megcsinálni a készüléket...

2020. szept. 11. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!