Az igaz hogy a ps3-mal nem olyan szépek a blu-rayek mint egy hasonló árban lévő blu-ray lejátszóval?

Figyelt kérdés
2010. aug. 6. 09:43
 1/4 anonim válasza:
nemigaz
2010. aug. 6. 10:04
 2/4 anonim ***** válasza:
lol ... nem hallotam róla de ha ez lenne is akkor is teljesen természetes lenne . Azért egy 80.000ft os Blu-Ray lejátszó meg egy 80 000 ft-os PS3 ami nem csak blu-ray-t tud biztos nem ugyanaz a lejátszó kegyerevan XD vagy mi ...
2010. aug. 6. 10:29
 3/4 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem igaz!

A Blu-Ray a Sony tulajdonában van, beleértve a lemezt és a aját lejátsszóikat is!

Egy ilyen lejátszót raknak a PS3-ba is és nagyon jól teljesít(én már többször is néztem BR filmet)!

Egyszer olvastam, hogy egy durván 2-3x drágább BR lejátszóval(Philips, ha jól emlékszem) hasonlították össze és néha ott is volt egy-két olyan hely, ahol a PS3 lejátazója által előállított kép volt a jobb!

Másrészről meg: egy pl. 80 000 Ft-os PS3 és egy 80 000 Ft-os "sima" BR lejátszó között óriási a különbség!

2010. aug. 6. 11:51
 4/4 anonim ***** válasza:

blu-ray technológia a sony-é a ps3 is a sony-é!!!

és ugyan olyan szépek!

szerintem aki ezt mondta az leszedett warez oldalról egy BDrip-et!azok szoktak csúnyák lenni!

2010. aug. 6. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!