Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Az Xbox 360-on megy minden játék?

Az Xbox 360-on megy minden játék?

Figyelt kérdés
Tehát nincs olyan mint pc-n, hogy akadozik vagy szaggat egy játék?
2010. aug. 5. 23:57
 1/10 anonim ***** válasza:
Miért kérded?
2010. aug. 5. 23:59
 2/10 A kérdező kommentje:
Mert szeretnék venni egyet.
2010. aug. 6. 00:04
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha akadozna/szaggatna akkor lenne értelme konzolnak? Ugyan úgy kéne akkor azt is fejleszteni mint a PC-t... Tehát a válasz: nem!
2010. aug. 6. 00:07
 4/10 A kérdező kommentje:
Kösz
2010. aug. 6. 00:08
 5/10 anonim válasza:
Ezér van kitalálva, hogy minden szaggatás mentesen menjen. Amúgy nem volna értelme. (De a legjobb, hogy azér ps3-on gta IV néha beszaggat xD)
2010. aug. 6. 00:39
 6/10 anonim ***** válasza:
De nem a konzol hibájától!
2010. aug. 6. 11:44
 7/10 anonim ***** válasza:

00:39

A durvább jeleneteknél nagy robbanás meg ilyenek(de nem mindig) és az Xbox 360-nál ugyan úgy beszaggat csak néhány Xbox fanatikus oldalon kihagyták azt hogy :

Beszaggat a Ps3 ÉS AZ XBOX360_NÁL a GTA IV néha a durvább jeleneteknél!

Amúgy más játék nem szokott beszaggatni konzolon csak a RockStar-nál béna emberek dolgoznak!

2010. aug. 6. 11:51
 8/10 anonim ***** válasza:

A GTA IV nalam soha nem szagatott be az xboxomon. Pedig negyszer vittem vegig...

Egyebkent nem nevezhetsz fanatikusnak sem mivel en inkabb a ps3 fele hajlok (mivel mindkettot megvettem) jatekok szempontjabol... De az xboxon ha a jatekok nem is olyan szepek, sokkal jobban futnak es soha nem szagatnak (Pl az uncharted neha gyors fordulatoknal "bevonalasodik" egy fel masodpercre)...

2010. aug. 12. 03:07
 9/10 anonim ***** válasza:

nekem nem szaggat a GTA 4 PS3-on sehol! LOL

és az Uncharted-nél se tapasztaltam ilyen bevonalasodásokat!

2010. aug. 12. 10:23
 10/10 anonim ***** válasza:
A bevonalasodás az kéremszépen a rossz tv minősége miatt van.
2011. júl. 27. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!