Miért nincs basszus?
Figyelt kérdés
Konfig a következő:
Windows 7
Sound Blaster Audigy
Jazz Speakers 5.1
A hangszórók látszólag helyesen vannak bedugva,windowsban 5.1-re van állítva a rendszer.Tesztnél minden hangszóró szól külön-külön,filmeknél megvan a basszus, azonban ha zenét hallgatok winampban akkor csak a 2 front szól, a basszus nem.Ez miért van így és hogyan tudok ezen változtatni?
2010. aug. 5. 21:44
1/3 anonim válasza:
A winampal van a baj, régebben nekem is volt ilyen gondom még xp alatt. A winamphoz kell v.mi kiegészítő h menjen benne az 5.1.
2/3 anonim válasza:
Nem lehet, hogy winampnak van vmilyen külön hangbeállítása? Nem tudom mert nem használom. Esetleg ha vmilyen más lejátszót használnál zenékhez? Én BsPlayer Pro-t szoktam
3/3 A kérdező kommentje:
Próbáltam WMP-t, nincs változás.
2010. aug. 5. 22:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!