Hangszóró basszus miért nincs? (lent)
Figyelt kérdés
Genius márkájú 26-watt Surround Speaker Systemet vettem és a mélymonyóbol jön ki 3 vezeték amit a gépbe kellene dugnom zöld narancs és fekete na ezek közül a zöldet tudom hogy hova kell van is hang de nincs basszus. nem tudja valaki, hogy mit kell tennem vennem, hogy működjön az egész ?2011. aug. 16. 18:03
1/6 anonim válasza:
A gépeden lévő hangkártyán nincs 5.1 kimenet (az a 3 jack dugó, fekete, zöld, narancs), össze tudod kapcsolni a gépeddel, szólni is fog, de csak sztereóban, és abba nem tartozik bele se a mélynyomó, se a center hangszóró csak a 2-2 szélső hangszóró.
Amúgy a leírásában szerepelnie kell, hogy pontosan melyiket kell bedugni a sztereó hangkártyához.
2/6 A kérdező kommentje:
szal nekem nincs olyan 3 dugom lehet olyat kapni, hogy bedugom a 3 at és 1 jack dugoval megy be ? vagy kell hozzá gépbe szereltetni valamit ?
2011. aug. 17. 15:09
3/6 A kérdező kommentje:
Sweex 7.1 SC016 USB külső hangkártyával müködne ?
2011. aug. 17. 15:12
4/6 anonim válasza:
Az a közösítő csatlakozó csak összesíti, attól még nem jön ki 5.1-ben, csak sztereóban, a hangkártya kell hogy 5.1 legyen.
Mivel a 7.1 2 hangszóróval több, elvileg az a hangkártya kezelni tudja az 5.1-es hangcuccot is.
5/6 A kérdező kommentje:
de egy ilyen külső hangkártyával jólessz ugye mert beleszereltetni nem akarom mert akkor elvész a gépre a garancia :S
2011. aug. 18. 23:37
6/6 anonim válasza:
Inkább vesszen el a garancia, minthogy egy ilyen szemétre kidobj ennyi pénzt. Használt Creative Audigy-t kapsz 2-3000 ftért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!