Tudnátok abban segíteni hogy 4K-s Blu-ray lejátszók vásárlása esetén mikre érdemes figyelni?
Figyelt kérdés
Van otthon egy 60 colos 4K-s tv-nk így úgy gondoltam ezzel már érdemes lenne egy rendes UHD Blu-ray lejátszót használni de meglepve láttam hogy árukeresőn 60 ezertől egészen 400 ezerig terjed a lejátszók ára. Szóval az érdekelne milyen egy viszonylag jó érték arányú lejátszó. Mivel tudnak többet a drágábbak az olcsóbb társaiktól.2020. aug. 30. 18:11
1/2 anonim válasza:
Önmagában egy lejátszót nem sok értelme van venni, ha csak nincs hozzá egy erősítőd hangrendszerrel. Torrentez filmeket. USB-n mkv szinte minden tv tud már játszani.
Amúgy az UHD és a 4k között van különbség. 4k méret: 4096 x 3072 ,UHD: 3840 x 2160
2/2 A kérdező kommentje:
Van egy 5.0 hangrendszer ami egy korábbi hifiből maradt hátra pont ma nézegettünk erősítőket faterommal szóval az is lesz majd valamikor. Torrenteztem már le pár jó pár UHD filmet külső SSD-re azok is brutál jól tudnak kinézni de torrent oldalakon sincs fent minden sajnos.
2020. aug. 30. 22:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!